EUR: 317,68 Ft
CHF: 270,28 Ft
2018. május 22., kedd
Júlia, Rita

Belföld

Újra megmutatta tudását a sztár mentősofőr

Új videóval jelentkezett Csordás Tibor, a legutóbbi vonulásával világhírűvé vált mentősofőr, most a 10-es úton mutatja meg, hogy mit tud egy magyar mentős. A Lokálnak adott interjúban elmondta, hogy az egészet azért kezdte el, mert korábban volt két balesete is, és úgy gondolta, ha a kivonulásokról van felvétel, könnyebben megvédheti magát. Aztán, amikor ez kiderült, a mentőszolgálat vezetői szóltak, hogy azonnal vegye le az anyagokat a netről, mert tilos videózni a kivonulást. Egyeztetés után azonban a vezetők is látták, hogy ezek a videók hasznosak, így ma Tibor az egyetlen, akinek a cég engedélyt adott az ilyen videózásra, sőt, az anyagokat a mentőszolgálat és különböző autós iskolák is oktatási anyagként használják.

Kapcsolódó Cikkek

 • Saci néni lett az év tanára

  Saci néni lett az év tanára

  Interjút adott a Lokálnak az a budapesti pedagógus, aki a minap egy anyaországi és két külhoni kollégájával együtt kapta meg az Év tanára 2018 címet. A díjazottak személyére pedagógusszervezetek és diákközösségek egyaránt tehettek javaslatot.

 • Ma szétszakadhat a Jobbik

  Ma szétszakadhat a Jobbik

  Ma jár le az a határidő, amit magának szabott a Jobbik elnöki pozíciójáért induló harcban alulmaradt Toroczkai László. Ásotthalom polgármestere arról dönt, hogy a párt tagja marad-e, vagy a mögötte állókkal más úton indul el.

 • Dübörög a lombikturizmus

  Dübörög a lombikturizmus

  Egyre több külföldi látogat hazánkba, hogy részt vegyen a magyarországi lombikprogramban. Beszámolóikból kiderül, hogy a hazai egészségügyet érő kritikák ellenére a magyarországi meddőségi kezelések, beültetések elvégzésének színvonala  kiemelkedő a közép-európai térségben.

 • Orbán: Mi vagyunk Európa jövője

  Orbán: Mi vagyunk Európa jövője

  “Az Európai Unió leggyorsabban fejlődő régióját Közép-Európa országai adják. 1990-ben még Európa volt a mi jövőnk, ma pedig mi vagyunk Európa jövője” – hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Parlamentben, a negyedik Orbán-kormány minisztereinek eskütétele előtt.