2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb XV.kerület

Újra szakácsot keres a kórház

szakács, konyhaIdén egyszer már meghirdették az állást, de most ismét szakácsot keres a Flór Ferenc Kórház. A határozott idejű közalkalmazotti munkára középfokú képesítésű, szakács végzettségű, gyakorlott pályázók jelentkezését várják augusztus 4-ig. A pályázat részeként egy önéletrajzot, a végzettséget igazoló okiratok másolatát kérik, valamint egy nyilatkozatot arról, hogy a pályázati anyagban foglalt személyes adatok kezeléséhez a pályázó hozzájárul. A kiírással kapcsolatosan további információt Kertész Regina nyújt, a 06-28-507-621-es telefonszámon. A pályázat benyújtásának módja postai úton a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház címére történő küldés (2143 Kistarcsa, Semmelweis tér 1. ). A borítékra rá kell írni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 1429/2015/HO. , valamint a munkakör (szakács) megnevezését.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.