EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 22., szombat
Előd

Extra

Újra vígjátékot forgat Julia Roberts

Los Angeles, 2011. június 28.
Julia ROBERTS amerikai színésznő a Larry Crown című filmjének bemutatójára érkezik a Los Angeles-i Grauman's Chinese Színház elé június 27-én. (MTI/AP/Matt Sayles)

Julia Roberts negyedszer dolgozik együtt Garry Marshall rendezővel: a Mother’s Day (Anyák napja) című vígjátékban Jennifer Aniston, Kate Hudson és Jason Sudeikis is szerepet vállal a The Hollywood Reporter értesülése szerint.

A forgatás augusztusban kezdődik. A film producerei közt olvasható Wayne Rice, Mike Karz és Kevin Frakes neve.

A Mother’s Day Marshall korábbi hasonló jellegű vígjátékai – a Valentin-nap vagy a Szilveszter éjjel – mintájára készül. Ezúttal azonban anyák életébe pillanthatnak bele a nézők. A forgatókönyvet Anya Kochoff-Romano és Lily Hollander írta.

Julia Roberts először a Micsoda nő! című nagy sikerű romantikus vígjátékot forgatta Marshall-lal még 1990-ben, csaknem egy évtizeddel később az Oltári nő című komédián dolgoztak együtt, újabb bő tíz év elteltével, 2010-ben pedig a Valentin-napot készítették közösen.

Az Oscar-díjas színésznő a közelmúltban a Szemekbe zárt titkok című Oscar-díjas argentin dráma hollywoodi változatán dolgozott, a Secret In Their Eyes című filmet októberben mutatják be Észak-Amerikában. Jelenleg a Jodie Foster rendezésében születő Money Monster című thrillert forgatja, amelyben George Clooney is a partnerei között van.

Kapcsolódó Cikkek