2017. december 18., hétfő
Auguszta

Egyéb XIII.kerület XV.kerület

Vakáció a könyvtárban

Beköszöntött a nyári szünet. Nem csak az iskolákban, de a könyvtárakban is. A Radnóti Miklós könyvtár, a Lehel utcai könyvtár július 27-től augusztus 30-ig, az Angyalföldi Kertvárosi Könyvtár július 27-től augusztus 23-ig tart zárva. A Dagály utcai könyvtár augusztus 30-ig hétfőn, kedden és szerdán 14-19 óra között; pénteken 9-15 óra között van nyitva, a többi napon zárva tart.

lokal_13ker_konyvtar

A legtöbb könyvtár zárva tart a nyári szünetben

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.