2017. december 16., szombat
Etelka, Aletta

Egyéb IV.kerület

Vakáció üzemmódra kapcsoltak a könyvtárak

könyvtárNyári szünetet tartanak a fővárosi könyvtárak. Kerületünkben a Király Könyvtár szeptember 6-ig csökkentett nyitva tartással dolgozik, vagyis hétfőn, kedden és csütörtökön 13 és 19 óra között, pénteken pedig 9 és 13 óra között vannak nyitva. Szerdán és szombaton zárva tartanak. A Babits Mihály Könyvtár július 12-ig hétfőn és szerdán 14 és 19 óra között, kedden 10-től 15 óráig, csütörtökön és pénteken 10 és 14 óra között lesz nyitva, július 13. és augusztus 9. között teljes nyári zárva tartás lesz. Augusztus 10-től 30-ig is csupán csökkentett nyitva tartással – hétfőn és szerdán 14 és 19 óra között, kedden 10-től 15 óráig, csütörtökön és pénteken 10 és 14 óra között – lesznek nyitva.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.