2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb X.kerület

Változások a strandon

Vituki strand sport és szabadidő központ ( Fotó: Sáfár Tibor )


( Fotó: Sáfár Tibor )

Ideiglenes nyitva tartással üzemel a Kocsis Sándor Sportközpont által üzemeltetett Újhegyi Uszoda és Strandfürdő a július 8-i vihar miatt. Az uszodai részt a kis medence kivételével a lakosság reggel 6 órától 8 óráig veheti igénybe. A táborozó gyermekek hétköznap az uszodai részt a kis medence kivételével hétköznap reggel 8 órától délután 16 óráig használhatják. A strand területét a lakosság, az elkerített rész kivételével a megszokott nyitva tartási időben veheti igénybe. A táborozó gyermekek a stand területén nem tartózkodhatnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.

 • Új otthont kaptak az Aligátorok

  Új otthont kaptak az Aligátorok

  Több mint kétmilliárd forintos beruházás eredményeként átadták a Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő új sportrészlegét. A 21 méter széles és 33,33 méter hosszú medencéhez 200 fő befogadására alkalmas nézőtér tartozik.