2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb XXI.kerület

Vár a Focisuli!

gyerek fociŐsztől kedvezményes focisuli indul Csepelen az önkormányzat támogatásával. Ennek köszönhetően a nehéz anyagi helyzetben lévő családok gyermekei számára is lehetővé válik a minőségi sportolás és a tehetséggondozás.A Csepel Utánpótlás SE focisulija várja az 5-13 év közötti gyerekek jelentkezését. Az egyesületi tagdíj 3000 forint, de rászorultság esetén akár ingyen is részt vehetnek a gyerekek a programban. Információ kérhető minden nap 15-20 óra között a Csepel SC-ben(Béke tér 1.), telefonon Jenei János sportegyesületi elnöknél, a 0670/3346621-es számon illetve a f.attila54@freemail.hu e-mal címen.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.