2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb XVII.kerület

Villamosmegállóban áll meg a 162-es busz

A BKK tájékoztatása szerint több járat menetrendje ideiglenesen megváltozott júliustól. A 162-es buszcsalád  járatai egyes kőbányai megállóhelyeken a villamosmegállókban állnak meg. A Kőbánya alsó vasútállomás felé közlekedő 162-es, a 162A és a 262-es járatok az Élessarok és az Ónodi utca megállóhelyeken a 85-ös, illetve a 185-ös buszhoz hasonlóan a 3-as, a 28-as, a 62-es és a 62A villamos megállóhelyi peronjánál áll meg.

busz

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.