2017. december 13., szerda
Luca, Otília

Extra

Visszatért a képernyőre Mádai Vivien

madai vivienAligha tagadhatja le balatoni gyökereit Mádai Vivien, aki a héten a Több mint TestŐr életmód és egészség magazin társműsorvezetőjeként egy balatoni fesztivál programjáról beszélgetett vízibiciklizés közben a Városligeti-tavon. Vivien bevallotta: ez a riportot élvezte a legjobban, hiszen gyerekkorában is sokat tekert a vízen, szülővárosában Balatonfüreden.

Mádai Vivien, aki jelenleg szülési szabadságát tölti, Balatonfüreden nőtt fel, szülei révén a mai napig sok időt tölt a tóparti városban.


– Nem titkolt szándékom, hogy idősebb koromban szeretnék visszaköltözni Balatonfüredre, a szüleim mai napig ott élnek. Szívügyem a magyar tenger, most nyárra is leköltöztünk, ez az első nyaram a kisfiammal – magyarázta a csinos műsorvezető, aki kikapcsolódásnak fogta fel a forgatócsoporttal eltöltött időt. A műsorvezető tavaly szeptemberben adott életet első gyermekének, Zénónak. Viviennek a család az első, friss diplomásként egy percet sem gondolkodott azon, hogy ennyire fiatalon édesanya legyen, sőt arra buzdított minden huszonéves kortársát, hogy merjenek szülni karrierjük első éveiben is, majd felvállalta szülés utáni testét minden hibájával együtt. A mostanra újra bombaformába került műsorvezető később azt is elárulta, hogy maga a szülés sem úgy alakult, ahogy elképzelte, tizenkilenc órán át vajúdott, sokáig rémálmok gyötörték és őt sem kímélte a szülés utáni depresszió.

Vivien számára fontos az egészség, mióta édesanya lett újragondolta, hogy milyen alapanyagokból készíti el gyermeke ételeit.


– Mióta Zénó megszületett kevesebb időm jut enni, de az ő étkezéseire nagyon odafigyelek, fontos, hogy tápanyagokban dús ételekhez jusson, előnyben részesítem az organikus és biotermékeket. Mióta anya vagyok, sokkal szélesebb palettán mozognak az étkezéseink, több ételt ismerek, próbálom felkutatni azokat az alapanyagokat, amik a legjobban hozzájárulnak gyermekem fejlődéséhez – mondta el Vivien, aki a Vegetáriánus Fesztivál kapcsán egy piacra látogatott el.

Ha már gyermekeink egészségéről van szó, Vámos Erika a Több mint TestŐr életmód magazin háziasszonya komolyabb témáról, a primer immunhányos állapotról kérdezte dr Kriván Gergelyt. Az Immunhiányos Betegek Egyesületének a munkatársa leszögezte, hogy a veleszületett immunhiányos állapotok többsége – különösen a súlyos formák – már gyermekkorban megnyilvánulnak, de vannak olyan veleszületett immundefektusok amely akár felnőttkorban jelenik meg először.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Idén is kihirdette a Hollywoodi Filmesek Céhe az általuk legjobbnak ítélt színészi alakításokat. A jelöltek között ott van a favoritnak számító Gary Oldman, Timothee Chalamet , Judi Dench és Sally Hawkins is, de olyan meglepetés jelöltek is befértek a listába, mint Steve Carrell és Woody Harrelson is.

 • Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Idén két huszonéves is hazaviheti élete első Oscar-díját a világ filmkritikusai szerint. A kétszeres Oscar-jelölt Saoirse Ronan és az újonc Timothée Chalamet számtalan díjat nyertek már az idei díjátadó szezonban, legutóbb a Chicago-i Filmkritikusok díját.

 • Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Szerdán mutatták be a magyar mozik a Star Wars-saga legújabb, immár VIII. részét. Az utolsó Jedik máris minden rekordot megdöntött, a hazai forgalmazók szerint az űreposz korábbi filmjei közül egyikre sem kel el ennyi jegy már elővételben.

 • A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  Talán az eddigi legerősebb mezőny jött össze a jövő évi versenyre A Dal történetében. Erről két zsűritag, Frenreisz Károly és Mező Misi beszélt az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.