2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb XVI.kerület

Zsuzsa néni szerint a hosszú élet titka a sok munka

zsuzsa néni90Ismét szépkorú kerületi lakost köszöntöttünk: Gál Lászlóné betöltötte 90. életévét. Zsuzsa néni Hajdúhadházán született, háztartásbeliként otthon nevelte két lány gyermekét, majd 12 évig varrónőként dolgozott. 5 unoka és 4 dédunoka büszke nagymamája. Mindennapjaiban a kerületben élő lánya, Klára segíti őt. Zsuzsa néni hitvallása szerint a hosszú élet titka a sok munka.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.