2018. május 27., vasárnap
Hella

Extra

A második hétvégén is tarolt a gangsta rap

Megőrizte első helyét a hétvégi észak-amerikai jegyeladásokban az ikonikus gangsta rap zenekar, az N.W.A történetét feldolgozó, Egyenesen Comptonból című zenés film, amely 56,1 millió dolláros bevétellel meglepetésre a kasszasikerlista élére került a múlt héten, forgalmazásának első hetében.

A Universal stúdió produkciójára forgalmazása második hétvégéjén további 26,8 millió dollár értékben váltottak jegyet az amerikai és a kanadai mozikban, így a film két hét alatt már 111,5 millió dollár összbevételt hozott. A produkciót F. Gary Gray rendezte 29 millió dolláros költségvetésből. Az N.W.A. tagjai, Dr. Dre és Ice Cube producerként működtek közre a filmben, amelyben Ice Cube-ot a fia, O’Shea Jackson alakítja.


A hétvégi észak-amerikai kasszasikerlista második helyét továbbra is a Mission: Impossible – Titkos nemzet című akciófilm foglalta el 11,7 millió dollár bevétellel.

A hét premierfilmjei közül a Sinister 2 – Az átkozott ház című kisköltségvetésű horror szerepelt a legjobban 10,6 millió dollárra becsült bevétellel. A negyedik helyen egy másik premierfilm, a Hitman – A 47-es ügynök című akciófilm – a népszerű videojáték második megfilmesítésére tett kísérlet – futott be csalódást keltő 8,2 millió dolláros nyitóbevétellel. Érdektelenség kísérte a BeSZERvezve (American Ultra) című vígjátékot is, amelyre mindössze 5,5 millió dollár értékben váltottak jegyet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.