EUR: 319,66 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 27., vasárnap
Hella

Extra

A világ legnagyobb esernyőjét készítették el Kínában

A legnagyobb esernyő Guinness-rekordját döntötte meg a Kína keleti részén fekvő Csianghszi tartomány egyik ernyőgyártója.

Az új csúcstartó átmérője körülbelül 23 méter, magassága 14,4 méter. A rekordot a Guinness kínai képviselői hitelesítették hétfőn a tartomány Hszingce megyéjében – jelentette be a megye reklámhivatala.

Az esernyő egy plázában áll, 418 négyzetmétert borít be, súlya 5,7 tonna. Az előző rekordot egy 17,06 méter átmérőjű, 10,97 méter magas indiai ernyő tartotta 2010 óta.

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.