EUR: 318,18 Ft
CHF: 270,57 Ft
2018. május 21., hétfő
Konstantin

Program

Apáink ökörsége a fiúkra száll – Vakáció

32 évvel ezelőtt indult el először a tökkelütött Griswold család az első kirándulására a Családi Vakáció című filmben. Azóta számos folytatást és tévéfilmet megélt kultikus sorozatot közel 15 évvel az utolsó kaland után újraélesztették, köszönhetően a Hollywoodban tomboló, “csináljunk mindenből folytatást, ami valaha működött” láznak. Mostanra annyi változott a felálláson, hogy az időközben apává érett Rusty és családja indul neki az országútnak, hogy az okos telefonokon élő szeretteinek megmutasson valamint szülei hagyományaiból és gyerekkori élményeiből. Természetesen az úton semmi sem úgy sül el, ahogy kéne.

Vacation

Tudta-e? 


 • Egy beugrás erejéig feltűnik az eredeti Vakáció-sorozat két sztárja, Chevy Chase és Beverly D’Angelo is.
 • Napra pontosan 32 évvel később mutatták be a Vakációt, mint a sorozat első részét, a Családi Vakációt.
 • A Másnaposok trilógiából ismert Ed Helms előtt a producerek Adam Sandlert nézték ki Rusty szerepére.
 • A filmhez egy speciális autót készített a Toyota, ami kereskedelmi forgalmazásban nem lesz kapható.

Kapcsolódó Cikkek

 • Pünkösdölésre várják a vendégeket Ópusztaszeren

  Pünkösdölésre várják a vendégeket Ópusztaszeren

  Már-már elfeledett hagyományokat, a Dél-Alföldhöz kapcsolódó szép népszokásokat elevenítenek föl pünkösd hétvégéjén az Ópusztaszeri Nemzeti Emlékparkban, hétfőn délután az is kiderül, ki nyeri el a pünkösdi király címet – tájékoztatta az intézmény marketingvezetője az MTI-t.

 • Múzeumok és galériák éjszakája szombaton Füleken

  Múzeumok és galériák éjszakája szombaton Füleken

  A második világháború füleki eseményeit, a gésák és a szamurájok mindennapi életét is megismerhetik a látogatók a Múzeumok és galériák éjszakáján a szlovákiai Füleken szombaton; ezen a napon új díszkaput kap a vár, és megnyitják a légoltalmi óvóhelyeket is – erről sajtóközleményben tájékoztatta az MTI-t a Füleki Vármúzeum.