2017. december 18., hétfő
Auguszta

Extra

Calvin Harris jobban keres mint Jennifer Lawrence

Calvin Harris skót lemezlovas Jennifer Lawrence Oscar-díjas amerikai színésznőnél is többet, becslések szerint évi 66 millió dollárt (17,8 milliárd forint) keres – derült ki a Forbes magazin listájáról, amelyet a világ legjobban fizetett lemezlovasairól állított össze.

A 31 éves Harris zenei producer, aki amellett, hogy olyan világsztárokkal dolgozott, mint Rihanna vagy Ne-Yo, az Armani-alsóruházat, -szemüvegek és -órák reklámarca is. Mostanában Taylor Swift énekesnővel randevúzik.


Harris zenei munkáival és reklámszerződéseivel keresett 66 millió dolláros becsült éves jövedelme meghaladja Jennifer Lawrence-ét is, aki a Forbes múlt heti, legjobban fizetett színésznőkről összeállított listáját vezeti évi 52 millió dollárral.

“Az elektronikus zene csillagászati magasságokba tör… Jókor voltam jó helyen” – mondta Harris a Forbesnak.

A skót DJ-t a francia David Guetta követi 37 millió dolláros jövedelemmel, a harmadik a holland Tiesto 36 millióval. Az első ötben két amerikai, Skrillex és Steve Aoki is helyet kapott, ők egyenként 24 milliót kerestek a becslések alapján.

A Forbes gazdasági magazin a 2015. június elseje előtti 12 hónap zenei, reklám- és egyéb jövedelmeit becsülte meg, az így kapott összegek alapján készítette el a DJ-k listáját.

Kapcsolódó Cikkek