2017. december 16., szombat
Etelka, Aletta

Egyéb XVIII.kerület

Dévényi Tibi bácsi visszatér Lőrincre

Először lesz Retro Sörfesztivál a kerületben. Augusztus 14-16-ig a sörkülönlegességek kóstolásán túl folyamatosan lesznek programok a Kossuth téren. A helyi zenekarok mellett a Bon-Bon és Dévényi Tibi bácsi is színpadra lép. Utóbbi lapunknak elárulta, fiatalon inkább whiskeyzett, később azonban megszerette a sört. Viszont, mióta pocakot eresztett, keveset fogyaszt belőle. Megtudtuk, ennél azért több kötődése is van a sörfesztiválhoz.

Dévényi Tibor (Fotó: Máté Krisztián)

Dévényi Tibi bácsi újra a kerületben pörgeti a lemezeket (Fotó: Máté Krisztián)

– Három nagy ifjúsági park létezett, mikor fiatal voltam. A budai, a csepeli és a lőrinci. Ez utóbbiban is gyakran léptem fel, általában hetente kétszer is. Gyakorlatilag most térek vissza a kerületbe sok-sok év után. Ráadásul a mostani helyszín tulajdonképpen ugyanott van, ahol anno játszottunk. Jó zenét ígérhetek, igazi retro diszkó lesz. Gondolom, csinos lányok most is lesznek, hiszen akkor is voltak.


Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.