EUR: 317,96 Ft
CHF: 271,87 Ft
2018. május 22., kedd
Júlia, Rita

Program

Egy újabb lehetetlen küldetés – Mission Impossible – Titkos nemzet

Ethan Hunt kémbrigádjának feloszlatása után élhetné az unatkozó, középkorú playboyok életét, ha nem úgy hozná a sors, hogy egy csapat különlegesen kiképzett ügynök új világrendet akarna teremteni a Földön, ezzel veszélybe sodorva sok millió ember életét. Hunt ezért kénytelen újra összeterelni a régi cimborákat, egy csinos és kétes múltú angol kémnővel kiegészülve, hogy újra végrehajthassanak egy lehetetlen küldetést.

A lagymatag harmadik rész után Tom Cruise ráhatására sikerült újradefiniálniuk a karaktert és a történetet a negyedik-ötödik etapra, így a nézők nemcsak egy a gravitáció törvényeit meghazudtoló adrenalinbombát kapnak a mozijegy áráért, de a 2006-ban újragondolt James Bond sorozathoz hasonlóan közelebbről is megismerhetik a főhőst és annak mélységeit.


Tom Cruise plays Ethan Hunt in Mission: Impossible Rogue Nation from Paramount Pictures

Tudta-e?

 • A női főszerepre Jessica Chastaint kérték fel, de ő passzolta a lehetőséget.
 • Tom Cruise szereti maga csinálni a kaszkadőr mutatványait. A Titkos Nemzet forgatásán hat alakalommal sérült meg.
 • Cruise mellett csak Ving Rhames szerepelt a Mission Impossible sorozat mind az öt részében.

Kapcsolódó Cikkek

 • Pünkösdölésre várják a vendégeket Ópusztaszeren

  Pünkösdölésre várják a vendégeket Ópusztaszeren

  Már-már elfeledett hagyományokat, a Dél-Alföldhöz kapcsolódó szép népszokásokat elevenítenek föl pünkösd hétvégéjén az Ópusztaszeri Nemzeti Emlékparkban, hétfőn délután az is kiderül, ki nyeri el a pünkösdi király címet – tájékoztatta az intézmény marketingvezetője az MTI-t.

 • Múzeumok és galériák éjszakája szombaton Füleken

  Múzeumok és galériák éjszakája szombaton Füleken

  A második világháború füleki eseményeit, a gésák és a szamurájok mindennapi életét is megismerhetik a látogatók a Múzeumok és galériák éjszakáján a szlovákiai Füleken szombaton; ezen a napon új díszkaput kap a vár, és megnyitják a légoltalmi óvóhelyeket is – erről sajtóközleményben tájékoztatta az MTI-t a Füleki Vármúzeum.