EUR: 309,11 Ft
CHF: 285,39 Ft
2016. október 27., csütörtök
Szabina

Program

Egy újabb lehetetlen küldetés – Mission Impossible – Titkos nemzet

Ethan Hunt kémbrigádjának feloszlatása után élhetné az unatkozó, középkorú playboyok életét, ha nem úgy hozná a sors, hogy egy csapat különlegesen kiképzett ügynök új világrendet akarna teremteni a Földön, ezzel veszélybe sodorva sok millió ember életét. Hunt ezért kénytelen újra összeterelni a régi cimborákat, egy csinos és kétes múltú angol kémnővel kiegészülve, hogy újra végrehajthassanak egy lehetetlen küldetést.

A lagymatag harmadik rész után Tom Cruise ráhatására sikerült újradefiniálniuk a karaktert és a történetet a negyedik-ötödik etapra, így a nézők nemcsak egy a gravitáció törvényeit meghazudtoló adrenalinbombát kapnak a mozijegy áráért, de a 2006-ban újragondolt James Bond sorozathoz hasonlóan közelebbről is megismerhetik a főhőst és annak mélységeit.

Tom Cruise plays Ethan Hunt in Mission: Impossible Rogue Nation from Paramount Pictures

Tudta-e?

 • A női főszerepre Jessica Chastaint kérték fel, de ő passzolta a lehetőséget.
 • Tom Cruise szereti maga csinálni a kaszkadőr mutatványait. A Titkos Nemzet forgatásán hat alakalommal sérült meg.
 • Cruise mellett csak Ving Rhames szerepelt a Mission Impossible sorozat mind az öt részében.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Az vagy, amit megiszol – továbbra is ezt hirdeti az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Mitiszol Fesztivál. Az esemény szervezője, a természethű borokat népszerűsítő Terra Hungarica korábbi rendezvényét, a Borszalont cserélte a Mitiszolra elsősorban azért, hogy a borfanatikusokon túl egy szélesebb közönséggel is megismertesse az évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő borkategóriát.

 • Itt élned, halnod kell

  Itt élned, halnod kell

  A 16. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon került sor az „Itt élned, halnod kell” zenés történelmi utazás premier mozifilm vetítésére és ez a helyszín adott lehetőséget, a Nemzetközi Magyar Közösségi Színházak megalakulásának bejelentésére is.

 • Múzeum a szexrabszolganőkről

  Múzeum a szexrabszolganőkről

  A második világháború ázsiai szexrabszolganőire emlékező múzeum nyílt Sanghajban: az intézményben, amely egyedülálló Kínában, azoknak a vigasznőknek a személyes tárgyai kaptak helyet, akiket a japán birodalmi hadsereg kényszerített szexuális rabszolgaságba a birodalom által elfoglalt területeken.