2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb XIII.kerület

Éjjel is pezsgett az élet a fürdőben

A Strandolók Éjszakáján ismét számos, remek programban lehetett részük a fürdőzőknek. Az országos kezdeményezéshez a Palatinus strandfürdő is csatlakozott, ahol a fergeteges freestyle kosárlabda show, break tánc bemutató, tornádó két keréken, avagy BMX show várta a látogatókat.

strandolók éjszakája vízipisztolycsata, vizes móka, arcfestés, buborékfújás, bohóc és bűvész kaland, kosálabda show, tánc és BMX bemutató, aquafitness és brazil táncoktatás, palatinus strand, nyár

Capoera-bemutatót is láthattak az érdeklődők (fotó:Keresztesi Balázs)

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.