2017. december 16., szombat
Etelka, Aletta

Egyéb

Ezt tennék hárommilliárdért a németek

euroNem mindennapi felmérést készített nemrégiben a németországi WestLotto. Arra voltak kíváncsiak, mi mindent tennének meg az emberek azért, hogy milliomosok legyenek. A válaszokból kiderült: kevesen vannak olyanok, akik nagy áldozatot hoznának azért, hogy legalább tízmillió eurót – azaz mintegy hárommilliárd forintot – kaphassanak. A válaszadóknak csak tizenöt százaléka vállalná, hogy soha az életében nem vezet többé autót. Ennél valamivel több, tizenhét százalék jelezte, hogy tízmillió euróért cserébe újra elvégezné iskolai tanulmányait. A válaszadóknak csak egy százaléka mondana le a nyereményért cserébe a beszédről, és mindössze négy százalékuk próbálna újra összeházasodni volt férjével vagy feleségével. A legtöbben azt vállalnák, hogy pénzért cserébe leadnak súlyukból, a válaszadók 47 százaléka ezért tíz kilótól szabadulna meg.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.