EUR: 319,23 Ft
CHF: 274,79 Ft
2018. május 25., péntek
Orbán

Aktuális

Fennakadás volt a Főgáznál

Augusztus 4-én írtunk: nem lehet rögzíteni a mérőóraállásokat a Főgáznál. Az ügyfélszolgálaton azt mondták, a probléma csak átmeneti, holnaptól lesz újra lehetőség a bejelentésekre. A gond okáról megkérdeztük a céget, amint válaszokat kapunk, frissítjük cikkünket.

Közben megérkeztek az Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt. (a társaság látja el a Főgáz szakmai irányítását) válaszai. Azt írták, hogy valóban végeztek hibaelhárítást tegnap, ez azonban csupán néhány percet vett igénybe. A beavatkozás az online ügyfélszolgálati felületet érintette, amelynek köszönhetően ismét problémamentes az internetes ügyintézés.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ilyen lesz az új ötvenes

  Ilyen lesz az új ötvenes

  A Magyar Nemzeti Bank mától új 50 forintos forgalmi érme-emlékváltozatot bocsát ki a Családok éve tiszteletére. Az új 50 forintosok között lesz 10 ezer forint névértékű ezüst, valamint 2 ezer forint névértékű színesfém emlékérme is.

 • Steve Bannon: Orbán hasonlít Trumpra

  Steve Bannon: Orbán hasonlít Trumpra

  Több párhuzamot vont Orbán Viktor miniszterelnök és Donald Trump amerikai elnök között Steve Bannon, utóbbi korábbi kampánystratégája, aki a Várkert Bazárban tartott előadást a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány és a Századvég Alapítvány szervezte Európa Jövője konferencia első napján, szerdán.

 • Feje tetejére fordították a pizzát

  Feje tetejére fordították a pizzát

  Elsőként Magyarországon a Pizza i55 kínálja Chicago specialitását, a “deep dish” vagyis mélytányéros pizzát. A bár testvérpár-tulajdonosai számítanak rá, hogy a hagyományos pizza kedvelői majd kígyót-békát kiabálnak rájuk, de hisznek benne, hogy a fordítva rétegzett “pizzapite” beveszi majd a gasztronómiai szempontból befogadó Budapestet.

 • Repüléssel ünnepel a lottómilliomos

  Repüléssel ünnepel a lottómilliomos

  Életében először ül repülőre a magyar lottómilliomos. Habár Andraschek László 2013-ban 636 milliót nyert a Skandináv lottón még soha nem ült utazott repülőn, de hatvanadik születésnapján egy Kanadába szóló jeggyel lepi meg felesége Anikó.