2017. december 12., kedd
Gabriella

Aktuális

Fennakadás volt a Főgáznál

Augusztus 4-én írtunk: nem lehet rögzíteni a mérőóraállásokat a Főgáznál. Az ügyfélszolgálaton azt mondták, a probléma csak átmeneti, holnaptól lesz újra lehetőség a bejelentésekre. A gond okáról megkérdeztük a céget, amint válaszokat kapunk, frissítjük cikkünket.

Közben megérkeztek az Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt. (a társaság látja el a Főgáz szakmai irányítását) válaszai. Azt írták, hogy valóban végeztek hibaelhárítást tegnap, ez azonban csupán néhány percet vett igénybe. A beavatkozás az online ügyfélszolgálati felületet érintette, amelynek köszönhetően ismét problémamentes az internetes ügyintézés.

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán Viktor gratulált az új lengyel miniszterelnöknek

    Orbán Viktor gratulált az új lengyel miniszterelnöknek

    Magyarország és Lengyelország évezredes, közös felelősséget visel Európa békéjéért, szabadságáért és boldogulásáért – írta Orbán Viktor miniszterelnök Mateusz Morawiecki új lengyel kormányfőhöz címzett gratuláló levelében, melyet Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője bocsátott az MTI rendelkezésére.

  • Kibertámadások sorozata okozhatta a hamis bombariadókat

    Kibertámadások sorozata okozhatta a hamis bombariadókat

    Oroszország elleni kibertámadásnak minősítette a bombariadóval fenyegető hamis figyelmeztetések hullámát kedden Igor Zubov orosz belügyminiszter-helyettes, aki Szíriát nevezte a legtöbb telefonhívás kiindulópontjának.