EUR: 309,49 Ft
CHF: 285,53 Ft
2016. október 28., péntek
Simon, Szimonetta

Életmód

Grillezzünk Regnum finomságokat!

grillA SPAR és INTERSPAR üzletekben idén nyáron is különleges figyelmet fordítanak a grill termékek választékára. Az áruházak kínálatában egyaránt megtalálhatók a SPAR saját húsüzeme által gyártott, valamint a más szállítók által előállított, ismert grill áruféleségek.

A SPAR saját húsfeldolgozó üzeme meghatározó szerepet játszik az áruházak grilltermék kínálatában is. Idén 33 féle kiváló alapanyagból készült, sütésre előkészített pácolt és töltött húst, grillkolbászt és egyéb készítményt kínál a húsüzem a SPAR és INTERSPAR üzletekben a vásárlóknak.

A termékek egy része tálcás csomagolásban, más részük a kiszolgálópultban érhető el. A választékot tekintve, a korábbi nagy sikerű fűszerezett húsok mellett idén 12 új Regnum márkájú cikk került a pultokba. Többek között chilis, thai currys, amerikai BBQ ízesítésű sertés lapockát, tarját, karajt süthetünk akár szabad tűzön, akár a sütőben. Szintén újdonság az ún. JAGER –fokhagymás-paprikás – ízvilág.

Az elmúlt év slágertermékei – a tálcás Regnum fokhagymás és hagymás tarja szeletek – természetesen idén is megvásárolhatók az áruházakban. Biztos sikert érhetünk el csemetéink körében a Regnum kölyök grillkolbásszal, ami kifejezetten a gyermekek ízlése szerint készül és gyorsan megsüthető akár a szabadban, vagy akár a konyhában.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Szépüljünk otthon készült kencékkel

  Szépüljünk otthon készült kencékkel

  A boltokban kapható ránctalanító krémek, sminklemosók és arcápolók gyakran sokba kerülnek, ráadásul nem feltétlenül csak természetes anyagokból készülnek.

 • Hoppá! Íme 5 jel, hogy szerető vagy

  Hoppá! Íme 5 jel, hogy szerető vagy

  Végre bekopogtatott az álomférfi, aki kedves, intelligens és még hagy időt a barátokra is. Aztán feltűnik, hogy még többet i, mint amennyire szükség lenne.

 • Így készíts vibrátort otthon!

  Így készíts vibrátort otthon!

  Messze van a párod, de nem tudsz szabadulni a vágytól? Azonban számodra nem elég, hogy elővedd valamelyik játékszeredet, mert te pontosan az ő méretét, formáját kívánod?

 • Színes, préselt és finom

  Színes, préselt és finom

  A Nádor utcában egy aprócska, de nagyon is stílusos kis dzsúszbárban többek között fodros kelből, spenótból, római salátából is készül vitaminos ital, és bár első hallásra bizarr az összeállítás, az íze nagyon finom.