EUR: 322,45 Ft
CHF: 282,51 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Életmód

Grillezzünk Regnum finomságokat!

grillA SPAR és INTERSPAR üzletekben idén nyáron is különleges figyelmet fordítanak a grill termékek választékára. Az áruházak kínálatában egyaránt megtalálhatók a SPAR saját húsüzeme által gyártott, valamint a más szállítók által előállított, ismert grill áruféleségek.

A SPAR saját húsfeldolgozó üzeme meghatározó szerepet játszik az áruházak grilltermék kínálatában is. Idén 33 féle kiváló alapanyagból készült, sütésre előkészített pácolt és töltött húst, grillkolbászt és egyéb készítményt kínál a húsüzem a SPAR és INTERSPAR üzletekben a vásárlóknak.


A termékek egy része tálcás csomagolásban, más részük a kiszolgálópultban érhető el. A választékot tekintve, a korábbi nagy sikerű fűszerezett húsok mellett idén 12 új Regnum márkájú cikk került a pultokba. Többek között chilis, thai currys, amerikai BBQ ízesítésű sertés lapockát, tarját, karajt süthetünk akár szabad tűzön, akár a sütőben. Szintén újdonság az ún. JAGER –fokhagymás-paprikás – ízvilág.

Az elmúlt év slágertermékei – a tálcás Regnum fokhagymás és hagymás tarja szeletek – természetesen idén is megvásárolhatók az áruházakban. Biztos sikert érhetünk el csemetéink körében a Regnum kölyök grillkolbásszal, ami kifejezetten a gyermekek ízlése szerint készül és gyorsan megsüthető akár a szabadban, vagy akár a konyhában.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • 3+1 apró lépés a csökkentett cukorbevitelért

    3+1 apró lépés a csökkentett cukorbevitelért

    A nyár végével a könnyed étkezéseknek is búcsút intünk, és inkább a takaró melegébe burkolózva nassolunk – utána pedig bűntudatunk van a kalóriahabzsolás miatt. Ahelyett, hogy megvonnánk magunktól bármit is, gondolkozzunk inkább ésszerű megoldásokban.

  • Mérgező is lehet a dísztök

    Mérgező is lehet a dísztök

    A tökfélék családjába tartozó fajok közül nem mindegyik ehető, a dekorációs célra szánt dísztökök toxikus vegyületeket tartalmaznak, ezért fogyasztásuk már kis mennyiségben is komoly, kellemetlen tüneteket okoznak: gyomorgörcsöt, hányást, hasmenést, kiszáradást – figyelmeztet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).