2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Egyéb

Még mindig lottózom!

Győr, 2015. március 8. Andraschek László hajléktalanból lett lottómilliomos és felesége, Anikó az Albaca nevű kávézójukban, Győrben 2015. március 8-án, a nyitás napján. Andraschek László egy éve 600 millió forintot nyert lottón. A férfi a kávézó bevételéből szenvedélybetegeket segítő alapítványt szeretne létrehozni. MTI Fotó: Krizsán Csaba

Andraschek László hajléktalanból lett lottómilliomos és felesége, Anikó az Albaca nevű kávézójukban.
MTI Fotó: Krizsán Csaba

Andraschek Lászlót 2013-ban az egész ország megismerte, ugyanis több mint 600 millió forintot nyert a skandináv lottón. Előtte hajléktalan volt és az utolsó forintjait is a szelvényre költötte. Azóta érthetően teljesen megváltozott az élete, de még mindig lottózik. A Lokál arra volt kíváncsi, hogy milyen tanácsot adna a jövendő magyar lottómilliomosoknak.

– Azt javaslom minden szerencsés nyertesnek,
hogy forduljon pénzügyi szakemberhez és tanuljon meg nemet mondani. Saját tapasztalatból tudom, hogy egy lottómilliomostól sokan kérnek pénzt, és mindenkinek nem adhat az ember. Az is biztos: Én mai napig lottózom, de nem fogok elkeseredni, ha többet egy forintot sem nyerek. Csak abban bízom, hogy minden szerencsés nyertes olyan nehéz helyzetben jut pénzhez, amilyenben én voltam.


Kapcsolódó Cikkek