EUR: 318,72 Ft
CHF: 270,74 Ft
2018. május 20., vasárnap
Bernát, Felícia

Életmód

Harsányi a szerettei számaival játszik

IMG_8368Az MTVA SzerencseSzombat című műsorának házigazdája maga is rendszeresen kísérti a szerencséjét. Bevált módszere, hogy valamelyik szerettének a születési évszámával játszik.

– Általában Marci fiam születési dátumával játszom. Ebből a megjátszott számaim a 20, 9, 3, 12 és a fiam aktuális életkora, vagyis most a 6. Ezt a szisztémát más rokonaim születési évszámaival is meg szoktam játszani. Azt a szabályt hoztam, hogy mindig az aktuális nyereményem a következő heti maximális keret, ezt nem szabad túllépni, mert könnyen áteshetünk a ló túloldalára – mesélte a kétgyermekes apuka, akinek a legnagyobb lottós nyereménye 140 ezer forint körül volt. Amit persze már nem játszott meg a rákövetkező héten. A lottózás mellett Levente rendszeresen tippmixezik. Bevallása szerint megvannak a szokásai, amelyektől nem szeret eltérni játék közben.


– Régen nem mutattam meg senkinek a Tippmix-szelvényemet. Mostanában az az új babonám, hogy a fogadás után nem nézem meg addig a meccseket, amíg véget nem érnek – mesélte.

– A családban Marci fiam áll még nagy barátságban a szerencsével. Legutóbb a brazil futballbajnokságot néztük, ő pedig egyszer csak bemondott hat döntetlent. Gondoltam legyen a gyereknek igaza, és megjátszottuk. Közel százezer forintot nyertünk a láthatatlan tippjeivel, úgyhogy elmondhatjuk, hogy az apjára ütött – viccelődött Harsányi.

Kapcsolódó Cikkek