EUR: 308,82 Ft
CHF: 285,07 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Életmód

Harsányi a szerettei számaival játszik

IMG_8368Az MTVA SzerencseSzombat című műsorának házigazdája maga is rendszeresen kísérti a szerencséjét. Bevált módszere, hogy valamelyik szerettének a születési évszámával játszik.

– Általában Marci fiam születési dátumával játszom. Ebből a megjátszott számaim a 20, 9, 3, 12 és a fiam aktuális életkora, vagyis most a 6. Ezt a szisztémát más rokonaim születési évszámaival is meg szoktam játszani. Azt a szabályt hoztam, hogy mindig az aktuális nyereményem a következő heti maximális keret, ezt nem szabad túllépni, mert könnyen áteshetünk a ló túloldalára – mesélte a kétgyermekes apuka, akinek a legnagyobb lottós nyereménye 140 ezer forint körül volt. Amit persze már nem játszott meg a rákövetkező héten. A lottózás mellett Levente rendszeresen tippmixezik. Bevallása szerint megvannak a szokásai, amelyektől nem szeret eltérni játék közben.

– Régen nem mutattam meg senkinek a Tippmix-szelvényemet. Mostanában az az új babonám, hogy a fogadás után nem nézem meg addig a meccseket, amíg véget nem érnek – mesélte.

– A családban Marci fiam áll még nagy barátságban a szerencsével. Legutóbb a brazil futballbajnokságot néztük, ő pedig egyszer csak bemondott hat döntetlent. Gondoltam legyen a gyereknek igaza, és megjátszottuk. Közel százezer forintot nyertünk a láthatatlan tippjeivel, úgyhogy elmondhatjuk, hogy az apjára ütött – viccelődött Harsányi.

Kapcsolódó Cikkek

 • Minden napra három tojás

  Minden napra három tojás

  A tojásszövetség tiszta vizet öntött a pohárba, rehabilitálta az évtizedekkel ezelőtt tévesen elítélt tojást.

 • Az óvszer, ami fokozza az élvezetet

  Az óvszer, ami fokozza az élvezetet

  Miközben nap mint nap a legtöbb ember igyekszik a lehető legbiztonságosabbá tenni nemi életét, addig lassan feledésbe merül, hogy az óvszer nem csak a védekezésre, hanem a kifejezetten élvezet fokozására is kiválóan alkalmas lehet.

 • Negyven fölött jobb a szex

  Negyven fölött jobb a szex

  Egy új kutatás szerint negyven fölött kezdődik csak igazán a szexuális élet! Több mint ezer, negyven év feletti nőt kérdeztek szexuális aktivitásáról, annak minőségéről és 90 százalékuk arról számolt be, hogy az orgazmuskészségük nagyobb, mint a húszasa, harmincas éveikben és jobban át tudják adni magukat a gyönyörnek.