EUR: 319,18 Ft
CHF: 273,79 Ft
2018. május 23., szerda
Dezső

Extra

Imádja Budapestet a Csillagkapu sztárja

tapping2 twitterHazánkba érkezett Amanda Tapping, akit a rajongók a Csillagkapu sorozatból ismerhetnek, Samantha Cartert alakította.

Az Origo szúrta ki, hogy Amanda Tapping Magyarországra érkezett. A színésznő a Twitteren osztott meg egy fotót Budapest egyik utcájáról. A Csillagkapu sztárja az X Company című sorozat jeleneteit forgatja hazánkban és nagyon örülünk, hogy gyönyörűnek tartja a fővárost.

tapping twitter

Kapcsolódó Cikkek

 • Szűk körű temetése lesz Aviciinek

  Szűk körű temetése lesz Aviciinek

  Szűk körű, magántemetésen vesznek végső búcsút Aviciitől, az egy hónapja 28 évesen Omanban meghalt svéd sztár DJ-től, zenei producertől – jelentette be kedden a zenész szóvivője.

 • Nem tett vallomást saját perében Lajcsi

  Nem tett vallomást saját perében Lajcsi

  Harmadszorra már nem volt akadálya a tárgyalás elkezdésének, bár a vádlottak között okozott némi izgalmat, hogy az ügyész jókora késéssel érkezett Budaörsi Járási Bíróság tárgyalótermébe.

 • Beveszik a sztárok Budapestet

  Beveszik a sztárok Budapestet

  A hollywoodi rendezők egyre gyakrabban választják nagy sikerű filmjeik helyszínéül Budapestet. Jelenleg Will Smith forgat hazánkban, de a Terminator 6 egyes jeleneteit is fővárosunkban veszik fel, így hamarosan Arnold Schwarzenegger is idelátogat.