EUR: 317,79 Ft
CHF: 270,30 Ft
2018. május 22., kedd
Júlia, Rita

Extra

Kánya Kata: Belső harmónia kell a szerelemhez

kanya_kata2A népszerű műsorvezetőnő már hosszú évek óta segíti azokat az embereket, aki nehezen boldogulnak a párkapcsolatok útvesztőiben. Cupido című párkereső rádióműsorának sikere után döntött úgy, hogy megalapítja a saját társkeresőjét, a Kánya Kata Társtaláló Klub-ot.

– Sajnos olyan világot élünk, amelyben a fogyasztói társadalom számára jobb az, ha valaki egyedül van. A világ felpörgött és az emberek hajlamosak sokkal felszínesebben randevúzni, mintsem hogy igazán megismerjék egymást. Szerintem egy szerelem kialakulásához először saját magunkban kell megteremtünk a harmóniát, mivel a jövendőbeli párunk is ezt fogja érezni a jelenlétünkben – mesélte Kata, szerinte mi a jó párkapcsolat alapja. Nem véletlen, mielőtt valaki belép az irodába, Kata hosszan beszélget mindenkivel. Látnia kell van-e baj és ha igen, mi az és hogy lehetne segíteni rajta?


– Úgy mondanám, olyan vagyok, mint egy “személyi edző”. A tagok az élet bármely területére kérhetnek életvezetési tanácsokat, hiszen bármilyen problémájuk hatással lehet a társtalálásukra. Ezen kívül a klubunkban számos programot szervezek, ahol a tagok találkozhatnak és ismerkedhetnek egymással. Itt bármilyen téma felmerülhet, nemcsak párválasztási kérdések – mesélte lapunknak Kánya Kata, aki érdekességként azt elárulta, lapunk is szóba került már és sok pozitív visszajelzés hangozott el.

kanya_kata

Kapcsolódó Cikkek