2017. december 16., szombat
Etelka, Aletta

Egyéb XVII.kerület XVIII.kerület

Kerékpáros túrák a hónap közepén

Több izgalmas túra közül is választhat az, aki augusztus 16-án nyeregbe pattanna. A Teljesítménytúrázók Társasága hetven kilométer hosszú utat tervezett, mely Békásmegyerről indul, érinti Árpádföldet, Cinkotát, a Naplás-tavat, a Merzse-mocsarat, Vecsést, Gyált, Pestszentimrét, majd Soroksár a végállomás. A hatórásra tervezett túrán kívül van negyven kilométeres etap, mely Békásmegyertől földutakon át Rákoskertig tart, valamint választható a harminc kilométeres is, ami a rákoskerti vasútállomásról indul, és jobbára földutakon a soroksári vasútállomásig visz. További részletek a www.teljesitmenyturazoktarsasaga.hu oldalon.

teljesítménytúrázók társasága

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.