2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb

Légli Gesztenyés Rajnai Rizling 2013

LegliGesztenyesA hét év után újra megrendezett Balatoni Borok Versenyen Légli Ottó 2013-as rajnai rizlingje bizonyult a legjobbnak, elnyerve ezzel a Balatoni Borok Mestere rangos elismerést. Nem véletlen. A palackban elegáns illatú, világos fehér lapul, melynek zamatát hosszan érezhetjük. Ár: 3000 forint körül.

Kapcsolódó Cikkek

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.

 • Új otthont kaptak az Aligátorok

  Új otthont kaptak az Aligátorok

  Több mint kétmilliárd forintos beruházás eredményeként átadták a Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő új sportrészlegét. A 21 méter széles és 33,33 méter hosszú medencéhez 200 fő befogadására alkalmas nézőtér tartozik.