2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Extra

Mel Gibson ismét őrjöngött?

Az ausztrál rendőrség vizsgálja azt a bejelentésről, amely szerint Mel Gibson amerikai színész inzultált és lökdösött egy ausztrál sajtófotóst, aki felvételeket készített róla és a társaságában lévő fiatal nőről.

Kristi Liller sajtófotós a Daily Telegraph helyi napilapnak elmondta, hogy két felvételt készített az 59 éves Mel Gibsonról, amint vasárnap este elhagyta Sydney egyik moziját barátnője, a 24 éves Rosalind Ross társaságában, amikor a hollywoodi sztár agresszívan lépett fel vele szemben. Elmondása szerint Gibson szidalmazta, leköpte és lökdöste őt.


“Az arcomba köpött, üvöltött velem, kutyának nevezett, mondván nem is vagyok ember, és a pokolra fogok kerülni” – mondta Miller.

“Folyamatosan üvöltött, még csak levegőt sem vett. Folyamatosan szitkozódott” – tette hozzá.

Mel Gibson csak akkor hagyta abba az inzultálást, amikor barátnője, Rosalind Ross közbelépett.

A rendőrség az eset részletezése nélkül közölte, hogy vizsgálódik, és várja szemtanúk jelentkezését.

Mel Gibson Sydneyben nőtt fel, és jelenleg filmet rendez az ausztrál nagyvárosban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi, hazánk egyik leghíresebb DJ-jének 3 és fél éves kislánya mellé, tavaly megszülettek ikerfiai is. A lemezlovas elárulta, habár imádja a kicsiket bizony rengeteg feladattal és felelősséggel jár három gyermek nevelése, így nem szeretnének már több babát.

 • Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Gyerekes butaságnak tartja Hosszú Katinka édesapja, hogy Shane Tusup kiteregeti a magánéleti szennyest. István szerint miután tönkrement a pár kapcsolata, Katinka megkapta azt a gyengédséget Dudás Dani úszótól, amit Tusuptól egyáltalán nem.

 • Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Szombaton csapott össze a soroksári sportcsarnokban Növényi Norbert a harminc évvel fiatalabb ellenfelével, Makai Renátóval. A 61 éves olimpiai bajnok birkózó hónapok óta erre a pankrátor gálára készült.