2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Sport

Messit is behívták az argentin válogatottba

Gerardo Martino, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya meghívta Lionel Messit a nemzeti együttes keretébe.

Bár a chilei Copa America döntőjének elvesztése után felröppentek olyan hírek, hogy a négyszeres aranylabdás kiválóság szünetelteti a válogatottságot, Martino számít rá a Bolívia elleni szeptember 4-i felkészülési mérkőzésen, és négy nappal később, Mexikó ellen is. A két találkozót Taxasban vívja a 2018-as világbajnoki selejtezősorozat októberi rajtjára készülő argentin együttes.

Kapcsolódó Cikkek

  • Koriközpont épül Budapest szívében

    Koriközpont épül Budapest szívében

    Nem oly régen még az volt a terv, hogy olimpiára is alkalmas velodrome-ot építenek a Millenáris kerékpárpályára. A tervekből azonban nem lett semmi, és már-már, kis túlzással, elrohad a magyar sport bölcsőjeként ismert ikonikus pálya, ám most kiderült, 43 milliárdos beruházással oda épül a Nemzeti Korcsolyázó Központ.

  • Hosszú Katinka aranyérmes 400 méter vegyesen

    Hosszú Katinka aranyérmes 400 méter vegyesen

    Hosszú Katinka nyerte Magyarország első aranyérmét a koppenhágai rövidpályás úszó Európa-bajnokságon: a háromszoros olimpiai bajnok címét megvédve győzött a 400 méter vegyes szerdai döntőjében.