2018. május 21., hétfő
Konstantin

Program XIII.kerület

Miller Zoltán új dalaiból is énekel a Margitszigeten

Legnagyobb slágerei mellett hamarosan megjelenő második nagylemezéről is elhangzik néhány új dal Miller Zoltán vasárnap esti koncertjén a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

MillerZoltanA közkedvelt színész, énekes 2013-as, nagysikerű Erkel Színházas Jubileum-koncertje után hamarosan újabb nagylemezzel jelentkezik, de előtte augusztus 30-án élőzenés koncerttel lepi meg rajongóit a Margitszigeten.

Miller Zoltán, a Dobránszky Zsuzsanna – Miller Lajos operaénekes házaspár fia 1995-től a többszörös aranylemezes Emberek zenekar énekeseként vált ismertté, emellett színészként is jelentős sikereket aratott többek között Az operaház fantomja, a Nyomorultak, az Anna Karenina, a Made in Hungária, az Evita és a Chicago című darabokban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Pünkösdölésre várják a vendégeket Ópusztaszeren

    Pünkösdölésre várják a vendégeket Ópusztaszeren

    Már-már elfeledett hagyományokat, a Dél-Alföldhöz kapcsolódó szép népszokásokat elevenítenek föl pünkösd hétvégéjén az Ópusztaszeri Nemzeti Emlékparkban, hétfőn délután az is kiderül, ki nyeri el a pünkösdi király címet – tájékoztatta az intézmény marketingvezetője az MTI-t.

  • Múzeumok és galériák éjszakája szombaton Füleken

    Múzeumok és galériák éjszakája szombaton Füleken

    A második világháború füleki eseményeit, a gésák és a szamurájok mindennapi életét is megismerhetik a látogatók a Múzeumok és galériák éjszakáján a szlovákiai Füleken szombaton; ezen a napon új díszkaput kap a vár, és megnyitják a légoltalmi óvóhelyeket is – erről sajtóközleményben tájékoztatta az MTI-t a Füleki Vármúzeum.