2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb

Rekordnyeremény az Eurojackpoton

Elvitték az európai lottójáték főnyereményét: a nyertes bruttó 46 millió eurót, azaz mindegy 14 milliárd forintot vihetett haza. Bár az Eurojackpot telitalálatos szelvényét nem magyar játékos adta fel, de az egyik hazai ikszelő is milliomos lett. Az 5 +1 találatos szelvények egyikét ugyanis nálunk adták fel. Nyereménye bruttó 730 ezer euró, azaz átszámítva 227 millió forint. A sorsolásokat egyébként péntekenként Finnországban, Helsinkiben tartják, magyarországi idő szerint este kilenc és tíz között. A sorsolást követően, néhány óra elteltével a számhúzásról készült felvétel megtekinthető a Szerencsejáték Zrt. honlapján.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.