EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 23., vasárnap
Gyöngyi

Program

Mostohahősök – A Fantasztikus Négyes

POSTER ART in Fantastic Four (2015) *Filmstill - Editorial Use Only*, Image: 252527027, License: Rights-managed, Restrictions: *Filmstill - Editorial Use Only*, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Film StillsA kétezres években már láthattuk a Marvel univerzumból importált négy szuperhős megmosolyogtató kalandjait. A borzasztó kritikák és a mérsékelt anyagi siker sem tántorította el a Fox stúdiót, hogy a nagy szuperhősdömping közepén újragondolják Mr. Fantasztikus, Láthatatlan nő, Fáklya és a Lény kalandjait egy sokkal sötétebb eredettörténet keretein belül.

A négy fiatal űrhajós egy szerencsétlen radioaktív baleset következtében szuper képességekre tesz szert. A hős négyes tagjai közös döntést hoznak, és a gonosz elleni küzdelemre teszik fel életüket. Az előzetes alapján rendkívül látványos nyári popcorn mozinak ígérkezik a film, már csak az a kérdés, hogy sikerült-e tényleg újraértelmezniük  a Marvel mostohahőseinek a kalandjait.

Tudta-e? 

 • A film sikerétől függ, hogy a Marvel sok millió dollárért visszavásárolja-e a jogokat a Fox stúdiótól, ezzel bevonva a négy szuperhőst a Bosszúállók-univerzumába.
 • Kezdetben olyan „nagyöregek” is kilincseltek Ben Grimm (A Lény szerepéért), mint Bruce Willis vagy Kiefer Sutherland.
 • Sue Storm (A láthatatlan nő) megformálására a Wall Street farkasa “jónőjét” Margot Robbiet nézték ki a producerek, de ő inkább a Tarzan című filmet választotta.
 • Az előző két film mérsékelt sikere miatt a költségvetést 120 millió dollárnál húzta meg a stúdió.

Kapcsolódó Cikkek

 • Koncertbarát igazgató

  Flaisz Gergő 2015 nyarán vette át a Keresztúri Dezső VMK és mellette számos művelődési központ, mint például a Városi Hangverseny Terem, ahogy Zegen ismerik, a Zsinagóga, az Apáczai, szóval összesen hat helyszín, intézmény vezetését Zalaegerszegen.

 • Hétvégén startol a Hacktivity

  Hétvégén startol a Hacktivity

  Összesen 27 előadás és hét workshoptéma várja a résztvevőket, de lesz hardverhackelés és lockpicking is az október 21–22-én 13.