2018. május 27., vasárnap
Hella

Program

Mostohahősök – A Fantasztikus Négyes

POSTER ART in Fantastic Four (2015) *Filmstill - Editorial Use Only*, Image: 252527027, License: Rights-managed, Restrictions: *Filmstill - Editorial Use Only*, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Film StillsA kétezres években már láthattuk a Marvel univerzumból importált négy szuperhős megmosolyogtató kalandjait. A borzasztó kritikák és a mérsékelt anyagi siker sem tántorította el a Fox stúdiót, hogy a nagy szuperhősdömping közepén újragondolják Mr. Fantasztikus, Láthatatlan nő, Fáklya és a Lény kalandjait egy sokkal sötétebb eredettörténet keretein belül.

A négy fiatal űrhajós egy szerencsétlen radioaktív baleset következtében szuper képességekre tesz szert. A hős négyes tagjai közös döntést hoznak, és a gonosz elleni küzdelemre teszik fel életüket. Az előzetes alapján rendkívül látványos nyári popcorn mozinak ígérkezik a film, már csak az a kérdés, hogy sikerült-e tényleg újraértelmezniük  a Marvel mostohahőseinek a kalandjait.


Tudta-e? 

 • A film sikerétől függ, hogy a Marvel sok millió dollárért visszavásárolja-e a jogokat a Fox stúdiótól, ezzel bevonva a négy szuperhőst a Bosszúállók-univerzumába.
 • Kezdetben olyan „nagyöregek” is kilincseltek Ben Grimm (A Lény szerepéért), mint Bruce Willis vagy Kiefer Sutherland.
 • Sue Storm (A láthatatlan nő) megformálására a Wall Street farkasa “jónőjét” Margot Robbiet nézték ki a producerek, de ő inkább a Tarzan című filmet választotta.
 • Az előző két film mérsékelt sikere miatt a költségvetést 120 millió dollárnál húzta meg a stúdió.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ingyenes sportos vakáció várja a diákokat a fővárosban

  Ingyenes sportos vakáció várja a diákokat a fővárosban

  Ötödik alkalommal rendezi meg Budapest Főváros Önkormányzata az „Iskolakapun kívüli programok” keretében az immár hagyományosnak mondható „Sportos vakáció a városban” elnevezésű eseménysorozatot, amely során a nyári szünidő két és fél hónapja alatt ingyenes mozgásos, művészeti, játékos, vetélkedős és sportprogramokon vehetnék részt az általános és középiskolás fiatalok.

 • Dorian Gray arcképét festették meg diákok

  Dorian Gray arcképét festették meg diákok

  Az Oscar Wilde legendás regénye nyomán készült, Dorian Gray című musicalünkhöz kapcsolódóan a Kisképző (Képző- és Iparművészeti Szakgimnázium) tanulói nem kisebb feladatra vállalkoztak, minthogy elkészítsék „Dorian Gray arcképét”.

 • A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

  A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

   A főváros nyári, Dunához kapcsolódó kulturális és sportrendezvényeiről: a Szabihídról, Szabad Tér Színház és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 80. évadjáról, a Dunapest Fesztiválról, valamint a Budapest Urban Games – városi sportok fesztiváljáról számoltak be a humán főpolgármester-helyettes mellett a projektgazdák ma a Bálna Budapestben megrendezett sajtótájékoztatón.

 • VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  Magyar fiatalokért kampányol a Dj Duó a Balaton Soundon Szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers duó.