EUR: 309,24 Ft
CHF: 285,43 Ft
2016. október 28., péntek
Simon, Szimonetta

Extra

Néma Bob ünnepel

Van oka ünneplésre Kevin Smithnek. Az amerikai színész-rendező 45. születésnapját nem sokkal követi a Shop-show 20. évfordulós vetítése.

kevin1

kevin_2Családi fagylaltozással ünnepelte 45. születésnapját augusztus 2-án Kevin Smith amerikai színész-rendező, aki Jay és Néma Bob figurájának megalkotásával szerzett múlhatatlan érdemeket a filmrajongók körében. Utóbbi karaktert egyébként ő maga is alakította filmjeiben.Nem meglepő a Shop stop, a Képtelen képregény, a Shop-show, az Apja lánya, valamint a Jay és néma bob visszavág rendezőjétől, hogy kedvenc jégkorong csapata, a Chicago Blackhawks mezében cibálta el feleségét és lányát egy kis szülinapi sétára, az azonban igen, hogy mindezt New York Cityben tette, hiszen Smith szülőhelye, New Jersey örök szerelmese.

A helyszínválasztás azért nem teljesen ötletszerű. Augusztus 4-én Brooklyban tartják ugyanis a Shop-show 20. évfordulós vetítését egy szabadtéri moziban, az eseményre pedig a rendező is hivatalos.

Kapcsolódó Cikkek

 • Pirner Alma nőt szeretett

  Pirner Alma nőt szeretett

  Pirner Alma világbajnok rúdtáncos a FEM3 Micsoda nők! című talkshow-jában megdöbbentő kijelentést tett, amikor Várkonyi Andrea a szerelem témakörét boncolgatta vendégeivel.

 • Magyar színész lopott Tom Hanksszel!

  Magyar színész lopott Tom Hanksszel!

  Hello, Gábor! – köszöntötte Tom Hanks az Inferno című film forgatásán Urmai Gábort. A nyíregyházi színház színészét Hanks kollégaként kezelte.

 • Hollywoodi halloween

  A halloween ősi kelta ünnep, az Írországban és Skóciában élő törzsek hite szerint ezen a napon tért vissza a földre azoknak a bűnösöknek a lelke, akik meghaltak és azóta állatok testében „léteztek”.