EUR: 308,82 Ft
CHF: 285,07 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Egyéb XV.kerület XVI.kerület

Nosztalgiavonat indul Gödöllőre

Nosztalgia HÉV BKK

Nosztalgia HÉV BKK

Augusztus 20-án újra elindul a nosztalgia HÉV Budapest és Gödöllő között. Az MVIII–as típusú motorkocsis nosztalgiavonat az Örs vezér tere és Gödöllő között jár. A járaton nosztalgiajeggyel lehet utazni, a fővároson kívüli szakaszra pedig helyközi vonaljegy váltása szükséges. A helyi és helyközi vonaljegy a felnőtteknek egyaránt 500 forintba, míg a 6–14 éves gyermekeknek 300 forintba kerül. Az egyszeri utazásra jogosító jegyeken kívül nosztalgia-napijegyeket és éves nosztalgiabérleteket is lehet vásárolni. Ezekkel az adott napon, illetve egész évben korlátlan számban utazhatunk a nosztalgiajáratokon, de csak Budapest közigazgatási határán belül. Budapest közigazgatási határán kívülre a nosztalgiajegy mellé helyközi nosztalgia-vonaljegy váltása is szükséges. A nosztalgia-napijegy ára felnőtteknek 2000 forint, gyerekeknek 1200 forint, míg az éves nosztalgiabérlet 15 ezer forintba kerül. A díjmentes utazásra jogosultak a nosztalgiajáratokat is díjfizetés nélkül vehetik igénybe – írja a BKK.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Pörög a panelpiac

  Pörög a panelpiac

  Budapesten a panellakások átlagos négyzetméterára idén október közepén 329 ezer forint volt, ami 21 százalékos drágulást jelent az egy évvel korábbi átlagszinthez képest, 2014 októberéhez viszonyítva pedig 65 százalékos áremelkedést jelent.

 • Cirkuszoltak a Vajdában

  Cirkuszoltak a Vajdában

  A Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában huszáros vágással oldották meg, hogy a gyerekeknek szombat ellenére legyen kedvük iskolába menni október 15-én.

 • Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú.