2017. december 17., vasárnap
Lázár, Olimpia

Egyéb III.kerület

Örülhet a hivatal augusztusban

A megszokotthoz képest eltérő munkarendben dolgoznak augusztusban az önkormányzati hivatal dolgozói, ezért hasznos lehet már az ügyes-bajos teendők intézése előtt tájékozódni, nehogy zárt kapuk fogadják az óbudaiakat. Az alábbi táblázatban feltüntetett napokon tehát kár is próbálkozni, az ügyintézést pedig pedig érdemes messziről elkerülni.

Augusztus 7. (péntek)Nincs ügyfélfogadás.
Augusztus 8. (szombat)Nincs ügyfélfogadás.
Augusztus 20. (csütörtök)A hivatal zárva tart.
Augusztus 21. (péntek)A hivatal zárva tart. 

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.