EUR: 319,18 Ft
CHF: 273,79 Ft
2018. május 23., szerda
Dezső

Program

Slash az Arénában lép fel

A világhírű szólógitáros, Slash és zenekara, a Myles Kennedy and The Conspirators november 18-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel – tájékoztatta az MTI-t a koncert magyarországi szervezője, a Live Nation.

A Grammy-díjas zenész a jelenleg zajló World On Fire elnevezésű világkörüli turnéja keretében érkezik Magyarországra, legutóbb a júliusi VOLT fesztiválon lépett fel, az Arénában utoljára 2013-ban koncertezett szintén Myles Kennedy zenekarával.


A fekete cilinderéről, sötét napszemüvegéről és göndör fürtjeiről ismert Slash-t negyedszázada a világ egyik legjobb gitárosaként tartják számon, több mint 100 millió eladott albummal büszkélkedhet. A Time magazin jelenleg a második helyen jegyzi Jimi Hendrix mögött a “minden idők legjobb gitárosai” listáján.

Sopron, 2015. július 2. Saul Hudson, művésznevén Slash, gitáros, a SLASH Ft. Myles Kennedy & The Conspirators együttes koncertjén a 23. Volt Fesztivál első napján a soproni Lővér kempingben 2015. július 1-jén. MTI Fotó: Nyikos Péter

MTI Fotó: Nyikos Péter

A Saul Hudson néven született zenész, filmproducer Guns N’ Roses-zal öt albumot rögzített, aztán kettőt Slash’s Snakepit nevű csapatával, és szintén kettőt a Velvet Revolverrel, amely a Guns N’ Roses háromötöde, hiszen Slash mellett Duff McKagan volt a basszusgitáros és Matt Sorum a dobos.


A Lenny Kravitz, Michael Jackson, Ray Charles vagy Stevie Wonder lemezein is közreműködött Slash első szólóalbuma 2010-ben, a második 2012-ben jelent meg. 2014-ben adta ki harmadik lemezét, World on Fire címmel, az album 17 dalt tartalmaz.

2013-ban mutatták be Slash első mozifilmjét, a Nothing Left To Fear-t, amelyben a zenész producerként működött közre. Produkciós cége kifejezetten horrorfilmeket készít, jelenleg is új projekten dolgoznak – olvasható a Live Nation szerdai közleményében.

A Slash: featuring Myles Kennedy and The Conspirators elneveztésű koncerten Slash mellett Myles Kennedy énekel, Todd Kerns basszusgitározik, Brent Fitz dobol, Frank Sidoris gitáron működik közre.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szombaton tartják a Keresztény szigetet

  Szombaton tartják a Keresztény szigetet

  Szombaton tartják a Keresztény szigetet; az egész napos programot szervező Keresztény Értelmiségiek Szövetsége és az ÉrtékMegőrző Hálózat pódiumbeszélgetésekkel, koncerttel, bábelőadással, sportversenyekkel várja az érdeklődőket a Margitszigeten – közölték a szervezők az MTI-vel.

 • Pünkösdölésre várják a vendégeket Ópusztaszeren

  Pünkösdölésre várják a vendégeket Ópusztaszeren

  Már-már elfeledett hagyományokat, a Dél-Alföldhöz kapcsolódó szép népszokásokat elevenítenek föl pünkösd hétvégéjén az Ópusztaszeri Nemzeti Emlékparkban, hétfőn délután az is kiderül, ki nyeri el a pünkösdi király címet – tájékoztatta az intézmény marketingvezetője az MTI-t.

 • Múzeumok és galériák éjszakája szombaton Füleken

  Múzeumok és galériák éjszakája szombaton Füleken

  A második világháború füleki eseményeit, a gésák és a szamurájok mindennapi életét is megismerhetik a látogatók a Múzeumok és galériák éjszakáján a szlovákiai Füleken szombaton; ezen a napon új díszkaput kap a vár, és megnyitják a légoltalmi óvóhelyeket is – erről sajtóközleményben tájékoztatta az MTI-t a Füleki Vármúzeum.