EUR: 319,18 Ft
CHF: 273,79 Ft
2018. május 23., szerda
Dezső

Extra

Szerelemtérkép! Zimány Linda és Kedves Ferenc lángolásai

A modell és a milliomos üzletember, Kedves Ferenc egy pár – hetek óta ez tartja lázban az országot. Az újdonsült szerelmeseket sok negatív kritika érte kapcsolatuk miatt. A szőke modell azonban állítja: nem pénzeszsákokra hajt és valóban szerelmes párjába, akivel hosszú távra tervez. Rossznyelvek szerint begyűjtötte a teljes Sugarbird kollekciót. Hisz az ismert divatmárkát képviselte már Debreczeni Zita, Bódi Sylvi és Zimány Linda is, az üzletember pedig mindhárom szépséggel járt. Érdekes, hogy Zimány és Bódi élete gyakran összefonódott az elmúlt években, hisz mindketten jártak Kaló Dénes pókermilliomossal is, sőt Britney Spears hasonmása még Sylvi öccsével is egy párt alkotott egy ideig. Nem könnyű hát kiigazodni a hírességek szerelemi életén, a Lokál azonban elkészítette a nagy szerelemtérképet. Lássuk, ki kivel bonyolódott szerelmi viszonyba Kedves Ferenc és Zimány Linda körül!

Zimány szerelemtérkép

Kapcsolódó Cikkek

 • Szűk körű temetése lesz Aviciinek

  Szűk körű temetése lesz Aviciinek

  Szűk körű, magántemetésen vesznek végső búcsút Aviciitől, az egy hónapja 28 évesen Omanban meghalt svéd sztár DJ-től, zenei producertől – jelentette be kedden a zenész szóvivője.

 • Nem tett vallomást saját perében Lajcsi

  Nem tett vallomást saját perében Lajcsi

  Harmadszorra már nem volt akadálya a tárgyalás elkezdésének, bár a vádlottak között okozott némi izgalmat, hogy az ügyész jókora késéssel érkezett Budaörsi Járási Bíróság tárgyalótermébe.

 • Beveszik a sztárok Budapestet

  Beveszik a sztárok Budapestet

  A hollywoodi rendezők egyre gyakrabban választják nagy sikerű filmjeik helyszínéül Budapestet. Jelenleg Will Smith forgat hazánkban, de a Terminator 6 egyes jeleneteit is fővárosunkban veszik fel, így hamarosan Arnold Schwarzenegger is idelátogat.