2018. május 27., vasárnap
Hella

Extra

Trükkösen tökéletes Liptai Claudia

Az élet tökéletes, higgyünk benne, hogy mi is azok vagyunk! – ezt írta bikinis fotója alá Liptai Claudia. A tv2 sztárja a facebookon, a Liptai Claudia hivatalos rajongói oldalra a tett fel egy tengerparti fotót, amelyen – rajongói nagy örömére – bikiniben pózol.

Úgy tűnik, a 42 éves díva elégedett az életével és saját magával is, legalábbis a képhez fűzött kommentjéből erre lehet következtetni. Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy a fotó meglehetősen trükkös. Valószínűleg filterrel, vagyis egy speciális, kissé homályosító és ezáltal a szépséghibákat is elmosó beállítással készült, vagy utólag dolgozták meg kicsit a felvételt.


Az azonban vitathatatlan, hogy Claudia jó formában van. Ahogy posztjában is utalt rá, elégedett az életével, ebben nyilván annak is szerepe van, hogy újra rátalált a rég várt szerelem. Nemrég hozta nyilvánosságra, hogy egy cukrászdatulajdonos fiatalember rabolta el a szívét. Bár új párja nem tartott vele a nyaralásra, úgy tűnik, ez nem zavarta meg a tévés felhőtlen boldogságát. Clau két barátnője társaságában élvezi a horvát tengerpart nyújtotta örömöket és nem győzi világgá kürtölni, mennyire jól érzi magát.

https://www.facebook.com/LiptaiClaudiaHivatalos/photos/a.733861226641092.1073741825.529123350448215/1143984905628720/?type=1&theater

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.