EUR: 308,10 Ft
CHF: 284,55 Ft
2016. október 24., hétfő
Salamon

Extra

Túl vékony Hódi Pamela?

HódiPamela_újBombaformában van Hódi Pamela, a modellnek semmi takargatnivalója sincsen, büszkén vállalja bikinis fotóit a közösségi oldalán. Egyesek már kongatják a vészharangokat, hogy a túlzott karcsúság már árt a kisgyermekes anyuka egészségének, inkább már néhány kilót híznia kellene. Javasolják, hogy hagyja abba testének sanyargatását. Pamela ezt teljesen másképpen gondolja, hiszen 173 centiméteres magasságához, még soknak is találja a 64 kilót, még négy kilót fogyni szeretne.

Hódi Pamela gyönyörű, keresett glammmodell, és a bikiniszezon egyik legcsinosabb anyukája is egyben. Karcsú testét sokan dicsérik közösségi oldalán, de rajongói és Pamela néhány személyes ismerőse már aggódó szemekkel figyeli a túlzott fogyókúrát.

– Sokan mondják, hogy hogy most már hagyjam abba a fogyókúrát, ne sanyargassam magamat, és jól mutatna rajtam néhány plusz kiló is. Nem értem a vádakat, hiszen az odafigyelés, nem jelenti azt, hogy drasztikus módszerekhez folyamodok. Most jól érzem magamat a bőrömben, modellként vigyáznom kell az alakomra, de szó sincs koplalásról, de még négy kilótól szeretnék megszabadulni. Nati szeptembertől bölcsödébe megy, és akkor újra elkezdek edzőterembe járni. Jelenleg a kislányom tart karban, most tanuljuk a lépcsőn való lépegetést, természetesen vigyázok rá, ezért én is sokat mozgok vele – reagált Hódi Pamela, aki az egészséges életmód híve.

– Rendszeresen étkezem, fontosnak tartom, hogy csak egészséges tápanyagokat vigyek be a szervezetembe, és kalóriadús és nehéz ételeket egyáltalán nem fogyasztok. Chipset, cukros üdítőket, fehér lisztből készült ételeket kerülöm. Egy étkezésemet kiváltom az ördögnyelvet tartalmazó csokis turmix itallal, de ha nassolni szeretnék, akkor is nyugodtan készítek egyet, hiszen glutén és cukormentes, jobb mintha megennék egy csoki pudingot – magyarázta a modell. Természetesen, Pamela sem veti meg a finom magyar ételeket, a minap lecsót főzött, de az étrendjét főleg a fehér húsok, teljes értékű gabonák, zöldségek és gyümölcsök teszik ki.

Kapcsolódó Cikkek

 • 85 ezer fontért kelt el a Titanic szekrénykulcsa

  85 ezer fontért kelt el a Titanic szekrénykulcsa

  Egy szombati árverésen 85 ezer fontért (30 millió forintért) talált gazdára az 1912-ben elsüllyedt luxus óceánjáró, a Titanic egy rozsdás szekrénykulcsa a hozzá való réz bilétával együtt.

 • Sarka Kata: Csalódtam Petiben!

  Sarka Kata: Csalódtam Petiben!

  Sarka Kata óriásit csalódott férjében, Hajdú Péterben, akiben nem találta meg a hozzá illő társat, és aki szerinte olyan, mint az időjárás: az egyik napon még felé, a másik napon már másik nő felé nyit.

 • Brad Pitt nem válaszol Angelina Jolie-nak

  Brad Pitt nem válaszol Angelina Jolie-nak

  Brad Pitt nem válaszolt felesége, Angelina Jolie válókeresetére, az 52 éves színész ugyanis nem bírósági úton akar megállapodást elérni hat gyermekük felügyeleti jogáról.