EUR: 326,40 Ft
CHF: 283,59 Ft
2018. június 22., péntek
Paulina

Egyéb XX.kerület

Vasemberek az öbölben

A globális triatlonsport egyik legeredményesebb sztárja, Paula Newby-Faser nyolcszoros Ironman-világbajnok is eljön az idei Ironman 70.3 versenyre, melyet Budapesten rendeznek meg augusztus 22-én. De olyan hazai hírességek is rajthoz állnak, mint Harsányi Levente vagy Kovács Áron. A versenyközpont és a pálya főbb helyszínei a tavalyihoz hasonlóan most is a közeli Lágymányosi-öbölben lesznek.

(fotó:ironmanbudapest.hu)

(fotó:ironmanbudapest.hu)

Az Ironman 70.3 résztvevői 1,9 kilométert úsznak, 90 kilométert tekernek és 21,1 kilométeres félmaratoni távot futnak le. Az Ironman 70.3 kísérőrendezvényét, az Irongirl nőknek szóló futóversenyt augusztus 23-án tartják a a Kopaszi-gát és környékén.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.