2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb XX.kerület

Vasemberek az öbölben

A globális triatlonsport egyik legeredményesebb sztárja, Paula Newby-Faser nyolcszoros Ironman-világbajnok is eljön az idei Ironman 70.3 versenyre, melyet Budapesten rendeznek meg augusztus 22-én. De olyan hazai hírességek is rajthoz állnak, mint Harsányi Levente vagy Kovács Áron. A versenyközpont és a pálya főbb helyszínei a tavalyihoz hasonlóan most is a közeli Lágymányosi-öbölben lesznek.

(fotó:ironmanbudapest.hu)

(fotó:ironmanbudapest.hu)

Az Ironman 70.3 résztvevői 1,9 kilométert úsznak, 90 kilométert tekernek és 21,1 kilométeres félmaratoni távot futnak le. Az Ironman 70.3 kísérőrendezvényét, az Irongirl nőknek szóló futóversenyt augusztus 23-án tartják a a Kopaszi-gát és környékén.

Kapcsolódó Cikkek

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.

 • Új otthont kaptak az Aligátorok

  Új otthont kaptak az Aligátorok

  Több mint kétmilliárd forintos beruházás eredményeként átadták a Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő új sportrészlegét. A 21 méter széles és 33,33 méter hosszú medencéhez 200 fő befogadására alkalmas nézőtér tartozik.