2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb XXIII.kerület

Vereséggel kezdte a szezont a Soroksár

Vereséggel debütált a kispadon Lisztes Krisztiánt váltó Albert Flórián. A hétvégén a Szolnok jobb helyzetkihasználásának köszönhetően 2-0-s győzelmével mind a három pontot elvitte a Haraszti útról a Soroksár elől.

– Eljutottunk helyzetekig, de egyszerűen nem tudtuk belőni őket. Nem vagyok elkeseredve, mert láttam olyan játékelemeket, amik visszaköszöntek a mérkőzésen – értékelt a találkozót követő sajtótájékoztatón Albert Flórián, akinek csapata szinte teljesen új kerettel vágott neki a labdarúgó másodosztályban a bajnokságnak. Folytatás szombaton, Csákváron.

Soroksár SC - Szolnok NBII-es bajnokság 1. fordulója, foci, futbal, (Fotó: Máté Krisztián)

Futbalett szolnoki és soroksári módra (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.

 • Új otthont kaptak az Aligátorok

  Új otthont kaptak az Aligátorok

  Több mint kétmilliárd forintos beruházás eredményeként átadták a Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő új sportrészlegét. A 21 méter széles és 33,33 méter hosszú medencéhez 200 fő befogadására alkalmas nézőtér tartozik.