EUR: 309,46 Ft
CHF: 285,71 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Egyéb III.kerület

Viszlát éjféli mozizás

Megszűnnek az éjféli előadások az óbudai ágymoziban hétköznaponként – közölte a Lokál megkeresésére az egységet üzemeltető Buda Entertainment & Gastro szórakoztató központ. Az indok prózai, hétfőtől csütörtökig alig vonzottak nézőt az ilyen vetítések. Péntektől vasárnapig azonban továbbra is várják az éjféli mozizókat, ezeket az előadásokat változatlanul megtartják a jövőben is.

ágymozi, Óbuda, Buda Entertainment & Gastro

A jegyárakban sem terveznek változást, vagyis egy jegyért (két felnőtt és két gyermek belépője) változatlanul 5555 forintot kérnek el. Augusztus végéig a diákok ezer forinttal olcsóbban juthatnak hozzá egy-egy ágyhoz.

Mezei Judit marketingvezető arról is beszámolt, hogy a 2014. novemberi nyitás óta összesen 74 filmet adtak, a leglátogatottabb műsornak pedig – nem meglepő módon – A szürke ötven árnyalata bizonyult. Jól futott még az Elrabolva harmadik része és Az éhezők viadala is.

Leginkább a 20-as és 30-as éveiben járó korosztály körében számít népszerűnek a szolgáltatás.

Kapcsolódó Cikkek

 • Pörög a panelpiac

  Pörög a panelpiac

  Budapesten a panellakások átlagos négyzetméterára idén október közepén 329 ezer forint volt, ami 21 százalékos drágulást jelent az egy évvel korábbi átlagszinthez képest, 2014 októberéhez viszonyítva pedig 65 százalékos áremelkedést jelent.

 • Cirkuszoltak a Vajdában

  Cirkuszoltak a Vajdában

  A Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában huszáros vágással oldották meg, hogy a gyerekeknek szombat ellenére legyen kedvük iskolába menni október 15-én.

 • Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú.