EUR: 307,99 Ft
CHF: 284,56 Ft
2016. október 24., hétfő
Salamon

Extra

Whitney Houston mellé temették lányát

Hollywood, 2012. augusztus 17.
Bobbi Kristina Brown amerikai énekes-színésznő, Whitney Houston néhai amerikai énekesnő lánya (j) és adoptált fia, Nick Gordon megérkezik a Sparkle című film bemutatójára a hollywoodi Grauman's Chinese Színházba 2012. augusztus 16-án. Az alkotás a drogtúladagolásban februárban elhunyt, hatszoros Grammy-díjas Whitney Houston amerikai énekesnő utolsó filmje. (MTI/EPA/Paul Buck)

Anyja, Whitney Houston énekesnő mellé temették a július 26-án elhunyt Bobbi Kristina Brownt hétfőn a New York melletti Westfield temetőjében.

A szertartás családi körben zajlott. A temetőn kívül összegyűlt részvétnyilvánítók fotókat emeltek a magasba, és integettek a gyászmenetnek.

Whitney Houston amerikai popsztár és Bobby Brown rapper egyetlen gyermeke, a 22 éves Bobbi Kristina július 26-án halt meg, mintegy fél évvel azután, hogy atlantai otthonának fürdőkádjában eszméletlen állapotban találtak rá.

Ebben a lakásban élt együtt barátjával, Nick Gordonnal, akit a nyilvánosság előtt férjének nevezett, bár hivatalosan nem házasodtak össze. Az orvosok mesterséges kómában tartották, hogy megmentsék életét, emellett lélegeztető gépre is kapcsolták.

Mivel agya súlyosan károsodott, és állapota nem javult, a közelmúltban átszállították a Georgia állambeli Duluthban található Peachtree Keresztény Hospice otthonba, vasárnap ott hunyt el.

Halálának körülményei nagyon hasonlítottak ahhoz, ahogy Whitney Houston csaknem pontosan három évvel korábban életét vesztette. Az ő élettelen testét 2012-ben találták meg egy Los Angeles-i szálloda fürdőkádjában, a lakosztályban gyógyszerek voltak, az énekesnő szervezetében kokain nyomaira bukkantak és szívbetegséget is megállapítottak nála, a halál oka hivatalosan mégis baleset miatt bekövetkezett fulladás lett.

A Bobbi Kristina temetését megelőző pénteki virrasztást és a szombati gyászszertartást beárnyékolta a két család Bobby Brown és Whitney Houston válása óta tartó viszálya. A pár házassága 15 éven át tartott, 2007-ben ért véget. A Brown család pénteken az autóban várta meg, míg a Houston család búcsút vesz Bobbi Kristinától, csak ezután léptek be a kápolnába.

Kapcsolódó Cikkek

 • 85 ezer fontért kelt el a Titanic szekrénykulcsa

  85 ezer fontért kelt el a Titanic szekrénykulcsa

  Egy szombati árverésen 85 ezer fontért (30 millió forintért) talált gazdára az 1912-ben elsüllyedt luxus óceánjáró, a Titanic egy rozsdás szekrénykulcsa a hozzá való réz bilétával együtt.

 • Sarka Kata: Csalódtam Petiben!

  Sarka Kata: Csalódtam Petiben!

  Sarka Kata óriásit csalódott férjében, Hajdú Péterben, akiben nem találta meg a hozzá illő társat, és aki szerinte olyan, mint az időjárás: az egyik napon még felé, a másik napon már másik nő felé nyit.

 • Brad Pitt nem válaszol Angelina Jolie-nak

  Brad Pitt nem válaszol Angelina Jolie-nak

  Brad Pitt nem válaszolt felesége, Angelina Jolie válókeresetére, az 52 éves színész ugyanis nem bírósági úton akar megállapodást elérni hat gyermekük felügyeleti jogáról.