2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Extra

Woody Allen Bruce Willisszel és Kristen Stewarttal forgat

Következő filmjét Bruce Willisszel és Kristen Stewarttal forgatja Woody Allen.

A rendező kedden hozta nyilvánosságra új produkciója sztárszereposztását. Az egyelőre cím nélküli film forgatása még augusztusban elkezdődik, a jeleneteket New Yorkban és Los Angelesben veszik fel.

Allen szokásához híven ábécé sorrendben olvasta fel a szereposztást, a forgatókönyvről pedig semmit nem árult el.

A filmben Blake Lively, Jesse Eisenberg, Jeannie Berlin, Corey Stoll, Ken Stott és Parker Posey is szerepet kap. Posey egyébként Woody Allen legutóbbi, a magyar mozikban szeptember közepétől látható Abszurd alak című munkájában is dolgozott.

Az Abszurd alakot Észak-Amerikában három hete játsszák, azóta 1,1 millió dollárért (313 millió forint) váltottak rá jegyet a nézők.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rózsa Gyuri: Vágyom még egy nagy szerelemre

  Rózsa Gyuri: Vágyom még egy nagy szerelemre

  Rózsa Gyuri kirobbanó formában van. A 70 éves műsorvezető rengeteg időt tölt barátaival és szeretett lányával, Csillával, a Lokálnak azonban elárulta: egy lelki társ azért hiányzik az életéből.

 • Sztárgázsik: Ők vannak a csúcson!

  Sztárgázsik: Ők vannak a csúcson!

  25 millió dollárt, azaz 6,4 milliárd forintot kapott Daniel Craig a 2019-es James Bond-filmért. Nem ő azonban az egyetlen színész, aki milliárdos sztárgázsit tehet zsebre egy-egy moziért.

 • Ezer tő új virággal szépült a belváros

  Ezer tő új virággal szépült a belváros

  A Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. által indított Városom Veszprém mozgalomhoz csatlakozva három civil szervezet: a Cserhát Társaskör, az Újtelepi Baráti Kör és a Lokálpatrióták önkéntesei ezer tő virágot ültettek el a belvárosban a VKSZ Zrt.