EUR: 318,72 Ft
CHF: 270,74 Ft
2018. május 20., vasárnap
Bernát, Felícia

Extra

Zoltán Erika: A válás nálunk szóba sem jöhet!

zoltánerika1Épp huszonöt éve kötötte össze életét az énekesnő Kátai Róberttel, akivel azóta is hűséges társai egymásnak. Persze, nem tagadják, apróbb viharok az ő életükben is előfordultak, de a válás gondolata egyikük fejében sem fordult meg soha.

 A hosszú, stabil házasság titkát nem lehet mindenkire érvényes pontokban összegyűjteni, Erika azonban pontosan tudja, náluk miért működhet immár évtizedek óta az, ami ma már ritkaságnak számít a sztárok körében.


– Szakmán sosem vitatkoztunk, de a nagy viharok is elkerülték a kapcsolatunkat. Érdekes, de csak a leghétköznapibb dolgokon tudunk összeveszni. Mindketten tudjuk azt is, milyen fontos időről időre valami újat becsempészni a kapcsolatunkba, és igyekszünk sok időt kettesben tölteni. És persze mondjuk ki: nem csak a romantika, de a testiség is fontos egy férfi-nő kapcsolatban. Talán ennek is köszönhető, hogy egyetlen vita után sem vágtunk olyat a másik fejéhez, hogy el akarok válni! – meséli kapcsolatukról Erika a Lokálnak. Bár negyed évszázada házasok, már több mint harminc éve ismerik egymást. Igaz, Erika először szó szerint kiadta későbbi férje útját. – Pontosan emlékszem az első találkozásunkra – folytatja nevetve. – 1983-ban találkoztam először Robival egy szórakozóhelyen, de még csak nem is nagyon beszéltünk. Három évvel később táncosokat kerestem az egyik fellépésemhez, aminek a válogatójára Robi is eljött. Akkoriban még fiatal és tapasztalatlan volt, úgyhogy elküldtem. Évekkel később egy bárban aztán újra találkoztunk, de akkor már más szemmel néztem ezt a gyönyörű, szálkás pasit. Hónapokig kerülgettük egymást, hisz én akkor még férjnél voltam, de végül menthetetlenül egymásba szerettünk.

Innentől kezdve viszont felgyorsultak az események: két hét után össze is költöztek, majd közösen elindították az E.C.D.S. Tánciskolát. A házassággal viszont több mint hat évig vártak.


– Én már voltam férjnél, megtapasztaltam milyen az, ha valakivel összekötjük az életünket. Két-három év volt, míg összekovácsolódtunk, addig nem erőltettem semmit, megvártam, hogy Robinak is fontos legyen ez a lépés. Ugyanebben az évben megszületett lányuk, Zoé, aki egy újabb fontos szakaszt indított el közös életükben.

És hogy miért nem született a ma már 17 éves Zoénak végül testvére? 

zoltánerika2– Ekkoriban mentünk először “kétfelé”, hiszen én otthon voltam a picivel, Robi pedig intézte az ügyeinket. Mire megszoktuk ezt az életet, előkerült a kistestvér gondolata is, de végül úgy láttuk jónak, hogy mi így hárman alkossunk egy kerek egészet – mesélte az énekesnő.

Az ezüstlakodalmat persze nem hagyják ünneplés nélkül: augusztus 29-én a Bikás Parkban egész napos, ingyenes családi rendezvénysorozattal osztják meg boldogságukat a rajongóikkal. Az össznépi bulin természetesen fellépnek tánciskolájuk növendékei, de meglepetésprogramokkal és sztárvendégekkel is készülnek. A nap hangulatfelelőse Erikáék jó barátja és kollégája Dj Dominique lesz.

Kapcsolódó Cikkek

 • A brit sajtó óriási terjedelemben foglalkozott a hercegi esküvővel

  A brit sajtó óriási terjedelemben foglalkozott a hercegi esküvővel

  A brit sajtó óriási terjedelemben foglalkozott Harry herceg és Meghan Markle esküvőjével, a híradások többnyire az udvari protokoll változásait, a szigorú szabályok enyhülését emelik ki – mondta a közmédia tudósítója az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában.

 • Nemi erőszakkal vádolják Luc Bessont

  Nemi erőszakkal vádolják Luc Bessont

  Feljelentést tett egy párizsi rendőrkapitányságon nemi erőszak miatt Luc Besson francia rendező és producer ellen egy színésznő pénteken, az ügyben megindult az eljárás – közölték szombaton igazságügyi illetékesek.

 • Hercegi esküvő: Nem a politikusok a főszereplők

  Hercegi esküvő: Nem a politikusok a főszereplők

  Harry herceg, a brit királyi család tagja és menyasszonya, Meghan Markle szombati esküvője arisztokrata esküvő lesz, nem a politikusokról szól – mondta Ocsenás Katalin protokoll szaktanácsadó-rendezvényszervező az M1 aktuális csatornán szombaton.