2017. december 13., szerda
Luca, Otília

Extra

Zoltán Erika: A válás nálunk szóba sem jöhet!

zoltánerika1Épp huszonöt éve kötötte össze életét az énekesnő Kátai Róberttel, akivel azóta is hűséges társai egymásnak. Persze, nem tagadják, apróbb viharok az ő életükben is előfordultak, de a válás gondolata egyikük fejében sem fordult meg soha.

 A hosszú, stabil házasság titkát nem lehet mindenkire érvényes pontokban összegyűjteni, Erika azonban pontosan tudja, náluk miért működhet immár évtizedek óta az, ami ma már ritkaságnak számít a sztárok körében.


– Szakmán sosem vitatkoztunk, de a nagy viharok is elkerülték a kapcsolatunkat. Érdekes, de csak a leghétköznapibb dolgokon tudunk összeveszni. Mindketten tudjuk azt is, milyen fontos időről időre valami újat becsempészni a kapcsolatunkba, és igyekszünk sok időt kettesben tölteni. És persze mondjuk ki: nem csak a romantika, de a testiség is fontos egy férfi-nő kapcsolatban. Talán ennek is köszönhető, hogy egyetlen vita után sem vágtunk olyat a másik fejéhez, hogy el akarok válni! – meséli kapcsolatukról Erika a Lokálnak. Bár negyed évszázada házasok, már több mint harminc éve ismerik egymást. Igaz, Erika először szó szerint kiadta későbbi férje útját. – Pontosan emlékszem az első találkozásunkra – folytatja nevetve. – 1983-ban találkoztam először Robival egy szórakozóhelyen, de még csak nem is nagyon beszéltünk. Három évvel később táncosokat kerestem az egyik fellépésemhez, aminek a válogatójára Robi is eljött. Akkoriban még fiatal és tapasztalatlan volt, úgyhogy elküldtem. Évekkel később egy bárban aztán újra találkoztunk, de akkor már más szemmel néztem ezt a gyönyörű, szálkás pasit. Hónapokig kerülgettük egymást, hisz én akkor még férjnél voltam, de végül menthetetlenül egymásba szerettünk.

Innentől kezdve viszont felgyorsultak az események: két hét után össze is költöztek, majd közösen elindították az E.C.D.S. Tánciskolát. A házassággal viszont több mint hat évig vártak.


– Én már voltam férjnél, megtapasztaltam milyen az, ha valakivel összekötjük az életünket. Két-három év volt, míg összekovácsolódtunk, addig nem erőltettem semmit, megvártam, hogy Robinak is fontos legyen ez a lépés. Ugyanebben az évben megszületett lányuk, Zoé, aki egy újabb fontos szakaszt indított el közös életükben.

És hogy miért nem született a ma már 17 éves Zoénak végül testvére? 

zoltánerika2– Ekkoriban mentünk először “kétfelé”, hiszen én otthon voltam a picivel, Robi pedig intézte az ügyeinket. Mire megszoktuk ezt az életet, előkerült a kistestvér gondolata is, de végül úgy láttuk jónak, hogy mi így hárman alkossunk egy kerek egészet – mesélte az énekesnő.

Az ezüstlakodalmat persze nem hagyják ünneplés nélkül: augusztus 29-én a Bikás Parkban egész napos, ingyenes családi rendezvénysorozattal osztják meg boldogságukat a rajongóikkal. Az össznépi bulin természetesen fellépnek tánciskolájuk növendékei, de meglepetésprogramokkal és sztárvendégekkel is készülnek. A nap hangulatfelelőse Erikáék jó barátja és kollégája Dj Dominique lesz.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Idén is kihirdette a Hollywoodi Filmesek Céhe az általuk legjobbnak ítélt színészi alakításokat. A jelöltek között ott van a favoritnak számító Gary Oldman, Timothee Chalamet , Judi Dench és Sally Hawkins is, de olyan meglepetés jelöltek is befértek a listába, mint Steve Carrell és Woody Harrelson is.

 • Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Idén két huszonéves is hazaviheti élete első Oscar-díját a világ filmkritikusai szerint. A kétszeres Oscar-jelölt Saoirse Ronan és az újonc Timothée Chalamet számtalan díjat nyertek már az idei díjátadó szezonban, legutóbb a Chicago-i Filmkritikusok díját.

 • Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Szerdán mutatták be a magyar mozik a Star Wars-saga legújabb, immár VIII. részét. Az utolsó Jedik máris minden rekordot megdöntött, a hazai forgalmazók szerint az űreposz korábbi filmjei közül egyikre sem kel el ennyi jegy már elővételben.

 • A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  Talán az eddigi legerősebb mezőny jött össze a jövő évi versenyre A Dal történetében. Erről két zsűritag, Frenreisz Károly és Mező Misi beszélt az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.