EUR: 307,40 Ft
CHF: 283,36 Ft
2016. október 20., csütörtök
Vendel

Belföld

200 migránssal szemben intézkedett a rendőrség Baranyában

Illocska, 2015. szeptember 17.
Rendőri intézkedés illegális bevándorlókkal szemben a Baranya megyei Illocskán 2015. szeptember 17-én. Kétszáz migránssal szemben intézkedtek Baranyában. A külföldiek a jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni, így a rendőrök előállították őket, és idegenrendészeti eljárást kezdeményeztek velük szemben.
MTI Fotó: Lendvai Péter

Mintegy kétszáz migránssal szemben intézkedett a rendőrség csütörtökön Baranyában – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság az MTI-t.

A közlemény szerint a bevándorlók a magyar horvát határ baranyai szakaszán, a zöldhatáron át jöttek Magyarországra.

A külföldiek a jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni, így a rendőrök előállították őket, és idegenrendészeti eljárást kezdeményeztek velük szemben – írták.

Hozzátették: a rendőrség a szükséges erőkkel és eszközökkel jelen van a térségben, fenntartja a közrendet és a közbiztonságot.

Az MTI tudósítója a határ közelében úgy értesült, hogy a migránsok Baranyában Illocska, Old és Sárok térségében jelentek meg.

Az M1 aktuális csatorna tudósítója csütörtök este jelentette, hogy mintegy kilencszáz illegális migránst szállító vonat közeledik a magyar határhoz közeli Pélmonostorra (Beli Monastir).

Kapcsolódó Cikkek