2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Extra

50 éves lett a vatikáni bérgyilkos varázsló, Charlie Sheen!

Hollywood egyik legbotrányosabb sztárja ma ünnepli születésnapját. Charlie Sheen ötvenéves lett és a számtalan magánéleti botránya után is szórakoztató figura maradt. Sőt, egyesek szerint igazi popkulturális ikonná vált. Mi nem használnánk ilyen erős szavakat, de kétségtelen, hogy nem lehet szó nélkül elmenni mellette. Csak imádni vagy gyűlölni lehet!

CharlieSheenMarch2009

Charlie Sheen mindig is balhés volt, még érettségi előtt kirúgták az iskolából, mert már akkor problémája volt az alkohollal és a drogokkal.  Ha a tanulás nem is volt erőssége, a filmeket már gyerekkorától kezdve szerette. 9 évesen szerepelt először kamerák előtt, világsztár édesapja, Martin Sheen mellett. Első főszerepét 1986-ban kapta, A szakasz című háborús drámában. Később a Tőzsdecápák tette igazi sztárrá, aztán évekig elkerülték a jó filmszerepek. Csak egy sorozattal, a Két pasi meg egy kicsivel tudott visszatérni az élvonalba, de kezelhetetlen természete miatt innen is kirúgták. Ekkor kezdődött netes szárnyalása, elképesztő nyilatkozatait versbe foglalták:


Ez például a Puha célpontok címet viseli:

“Nézd, mivel küzdök, ember. / Bolondokkal küzdök / és törpékkel. / Puha célpontokkal küzdök, / és a bombázás úgy zajlik, / hogy alsógatyában vagyok, / még a reggeli első kávém előtt.”


Nemcsak irodalmi értéket láttak a nyilatkozataiban, de meg is zenésítették.

A Lokál most a jeles nap alkalmából összegyűjtötte a legdurvább aranyköpéseket:

“A haldoklás a bolondoknak való.”

“Elegem van abból, hogy úgy kell tennem, mintha nem lennék különleges, mintha nem egy rohadt menő rocksztár lennék a Marsról!”

“Egy vatikáni bérgyilkos varázsló vagyok” – ez a mondat kiborította a “boszorkányokat” is, egy Christian Day nevű kuruzsló kikérte magának a sztár állításait.

“Ha kölcsönadnám az agyamat 5 másodpercre, egyből visszaadnád, mondván úristen ez kezelhetetlen, kapcsoljátok ki a rohadékot!”

Charlie karon lőtte John Travolta feleségét

Az ötvenéves sztár igazi nőfaló, de sok nő egyenesen átkozza a napot amikor megismerkedett a sármőrrel.  A leghihetetlenebb kapcsolata Kelly Prestonnal volt, aki ma már John Travolta felesége. Sheen annak idején ugyanis karon lőtte a színésznőt, így kapcsolatuk véget ért. A színész később sem találta meg hosszú távon senki mellett sem a boldogságot, több asszonytól összesen öt gyermeke született.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi, hazánk egyik leghíresebb DJ-jének 3 és fél éves kislánya mellé, tavaly megszülettek ikerfiai is. A lemezlovas elárulta, habár imádja a kicsiket bizony rengeteg feladattal és felelősséggel jár három gyermek nevelése, így nem szeretnének már több babát.

 • Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Gyerekes butaságnak tartja Hosszú Katinka édesapja, hogy Shane Tusup kiteregeti a magánéleti szennyest. István szerint miután tönkrement a pár kapcsolata, Katinka megkapta azt a gyengédséget Dudás Dani úszótól, amit Tusuptól egyáltalán nem.

 • Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Szombaton csapott össze a soroksári sportcsarnokban Növényi Norbert a harminc évvel fiatalabb ellenfelével, Makai Renátóval. A 61 éves olimpiai bajnok birkózó hónapok óta erre a pankrátor gálára készült.