2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb V.kerület

Agatha Christie-re emlékeztek

A legnépszerűbb angol krimiíró, Agatha Christie most lenne 125 éves, ebből az alkalomból magyar rajongói flashmobot szerveztek. A résztvevők a Károly körúton találkoztak, ahova mindenki magával vitte legkedvesebb Christie-regényét. Az Európa Kiadó megszavaztatta olvasóival a kedvenc Agatha Christie-regényeiket és kiderült: a Tíz kicsi négert szeretik a legjobban.

Agatha Christie 125 évesmegemlékezés flashmob (Fotó: Máté Krisztián)

(Fotó: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.