2018. május 20., vasárnap
Bernát, Felícia

Extra

Balla Eszter: Három gyereknél megállunk

Balla Eszter gyermekeivel, Organikus ruhabolt megnyitó (Fotó: Máté Krisztián)

Balla Eszter gyermekeivel (Fotó: Máté Krisztián)

A színésznő két és fél hónapja adott életet harmadik gyermekének, Palkónak, de nemsokára újra láthatjuk a színpadon. Igaz, ezúttal hosszabb szünetet tart a karrierjében, ami nem is csoda: három gyerekkel nem egyszerű megoldani a mindennapokat.

Eszter és férje, Garas Dániel – a 2011-ben elhunyt Garas Dezső fia – immár három kisgyermeket nevelnek: Emma hatéves, Adél három, a legkisebb, Palkó pedig mindössze két hónapos múlt. Bár három picivel nem egyszerű megoldani a mindennapokat, Eszter ragyog a boldogságtól. – Kezdek belerázódni a háromgyerekes anyák szerepébe: én vezénylem le az estéket és a nappali teendőket is, így a színházba való visszatérésre egyelőre nem is gondolok – meséli nevetve Eszter, aki máris visszanyerte alakját. Nem is csoda, a három gyerek után való szaladgálás felér a rendszeres testedzéssel. – Pali szuperbaba, igazi harmadik gyerek: nagyon nyugis, hálás kisfiú, ám ennek ellenére úgy gondolom, hogy itt megállunk, negyediket már nem tervezünk. A színházzal kapcsolatban egyelőre csak annyit tudok, hogy úgy néz ki, az évad második felében visszaveszem a szerepeimet, de új darabot egyelőre nem vállalok. A Poligamy című musical után nagyon gyorsan visszamentem dolgozni, szerencsére Adél nagyon jó baba volt, de most már hárman vannak, így a családommal sem szúrhatok ki.


Eszter már pontosan tudja, bárhová indul is három gyerekkel, az gondos szervezést igényel. A kizárólag organikus anyagokból készült Kamorka gyerekruhák divatbemutatóját azonban nem tudta kihagyni.

Balla Eszter gyermekeivel, Organikus ruhabolt megnyitó (Fotó: Máté Krisztián)

Balla Eszter gyermekeivel (Fotó: Máté Krisztián)

– Biopamutból és organikus textilből készül még a cérna meg a gombok is, ami egy igazán természet közeli élményt ad a gyerekeknek. Ráadásul még jól is néznek ki a ruhadarabok. Szerintem kötelességünk a környezetünkkel foglalkozni, vegyük csak a szelektív gyűjtést, a nem túlzó zacskóhasználatot, de akár a tojástartó visszavitelével is tehetünk valamit a környezetünkért. Sokan mondják, hogy ez csak egy pici szeglete az egész ügynek, de erre akkor is figyelnünk kell és  nevelnünk a gyerekeinket.


Kapcsolódó Cikkek

 • A brit sajtó óriási terjedelemben foglalkozott a hercegi esküvővel

  A brit sajtó óriási terjedelemben foglalkozott a hercegi esküvővel

  A brit sajtó óriási terjedelemben foglalkozott Harry herceg és Meghan Markle esküvőjével, a híradások többnyire az udvari protokoll változásait, a szigorú szabályok enyhülését emelik ki – mondta a közmédia tudósítója az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában.

 • Nemi erőszakkal vádolják Luc Bessont

  Nemi erőszakkal vádolják Luc Bessont

  Feljelentést tett egy párizsi rendőrkapitányságon nemi erőszak miatt Luc Besson francia rendező és producer ellen egy színésznő pénteken, az ügyben megindult az eljárás – közölték szombaton igazságügyi illetékesek.

 • Hercegi esküvő: Nem a politikusok a főszereplők

  Hercegi esküvő: Nem a politikusok a főszereplők

  Harry herceg, a brit királyi család tagja és menyasszonya, Meghan Markle szombati esküvője arisztokrata esküvő lesz, nem a politikusokról szól – mondta Ocsenás Katalin protokoll szaktanácsadó-rendezvényszervező az M1 aktuális csatornán szombaton.