2019. február 22., péntek
Gerzson

Extra

Balla Eszter: Három gyereknél megállunk

Balla Eszter gyermekeivel, Organikus ruhabolt megnyitó (Fotó: Máté Krisztián)

Balla Eszter gyermekeivel (Fotó: Máté Krisztián)

A színésznő két és fél hónapja adott életet harmadik gyermekének, Palkónak, de nemsokára újra láthatjuk a színpadon. Igaz, ezúttal hosszabb szünetet tart a karrierjében, ami nem is csoda: három gyerekkel nem egyszerű megoldani a mindennapokat.

Eszter és férje, Garas Dániel – a 2011-ben elhunyt Garas Dezső fia – immár három kisgyermeket nevelnek: Emma hatéves, Adél három, a legkisebb, Palkó pedig mindössze két hónapos múlt. Bár három picivel nem egyszerű megoldani a mindennapokat, Eszter ragyog a boldogságtól. – Kezdek belerázódni a háromgyerekes anyák szerepébe: én vezénylem le az estéket és a nappali teendőket is, így a színházba való visszatérésre egyelőre nem is gondolok – meséli nevetve Eszter, aki máris visszanyerte alakját. Nem is csoda, a három gyerek után való szaladgálás felér a rendszeres testedzéssel. – Pali szuperbaba, igazi harmadik gyerek: nagyon nyugis, hálás kisfiú, ám ennek ellenére úgy gondolom, hogy itt megállunk, negyediket már nem tervezünk. A színházzal kapcsolatban egyelőre csak annyit tudok, hogy úgy néz ki, az évad második felében visszaveszem a szerepeimet, de új darabot egyelőre nem vállalok. A Poligamy című musical után nagyon gyorsan visszamentem dolgozni, szerencsére Adél nagyon jó baba volt, de most már hárman vannak, így a családommal sem szúrhatok ki.


Eszter már pontosan tudja, bárhová indul is három gyerekkel, az gondos szervezést igényel. A kizárólag organikus anyagokból készült Kamorka gyerekruhák divatbemutatóját azonban nem tudta kihagyni.

Balla Eszter gyermekeivel, Organikus ruhabolt megnyitó (Fotó: Máté Krisztián)

Balla Eszter gyermekeivel (Fotó: Máté Krisztián)

– Biopamutból és organikus textilből készül még a cérna meg a gombok is, ami egy igazán természet közeli élményt ad a gyerekeknek. Ráadásul még jól is néznek ki a ruhadarabok. Szerintem kötelességünk a környezetünkkel foglalkozni, vegyük csak a szelektív gyűjtést, a nem túlzó zacskóhasználatot, de akár a tojástartó visszavitelével is tehetünk valamit a környezetünkért. Sokan mondják, hogy ez csak egy pici szeglete az egész ügynek, de erre akkor is figyelnünk kell és  nevelnünk a gyerekeinket.


Kapcsolódó Cikkek

 • Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Az ausztrál színész először 2000-ben tűnt fel Farkas szerepében az X-Men – A kívülállók című moziban, ami annyit tesz, hogy Hugh Jackman 16 éven keresztül bújt sikeresen Rozsomák bőrébe a 2017-es Logan című filmmel bezárólag.

 • Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtis tegnap bepótolta az elmaradt interjúját Balázséknál. A rapper elárulta: miután barátai után menyasszonya, Kriszti is elhagyta, rájött, muszáj leszoknia.

 • Nyugtatózza magát Khloe

  Nyugtatózza magát Khloe

  Khloe Kardashiant annyira megviselte, hogy kislánya édesapja Tristan Thompson megcsalta őt húga, Kylie legjobb barátnőjével Jordyn Woods-al, hogy pánikrohamot és sokkot kapott.