2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Extra

Claudia és Nóra: Feszültség a színfalak mögött?

Liptai Claudia Ördög Nóra, TV2 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)

Liptai Claudia és Ördög Nóra, TV2-sajtótájékoztató (Fotó: Máté Krisztián)

Két gyönyörű műsorvezető, egy csatorna − amióta Ördög Nóra a TV2-höz igazolt, időről időre felröppen a pletyka, hogy a két sztár rivalizál, sőt egyenesen utálják egymást.  Claudia és Nóra azonban szemmel láthatóan nagyon jól kijött egymással a csatorna legutóbbi sajtótájékoztatóján.

− Úgy gondolom, hogy a sajtó generálta ezt a konfliktust kettőnk között − mondta lapunknak Ördög Nóra. − Pedig az az igazság, hogy akkor is jóban voltunk, amikor még nem voltunk egy csatornánál. Most, hogy egy hajóban evezünk, még szorosabb lett a kapcsolat. Nagyon jóban lettünk, de persze mindkettőnknek megvan a kialakult baráti köre, élete. Spontán nem hívom fel, hogy menjünk el kávézni, de amikor találkozunk, nemcsak a munka kerül szóba, hanem beszélünk a magánéletünkről, a gyerekekről is − teszi hozzá Nóra. A sajtótájékoztatón többek között az is kiderült, hogy Liptai Claudia a megújuló 50 milliós játszma című műsor háziasszonya lesz. Nóra a novemberben induló A Kocka című műsort vezeti majd, amely már meghódította Európát.


− Elhiszem, hogy izgalmasabb azt híresztelni, hogy rivalizálunk egymással, de a mi főnökeink pontosan tudják, hogy a karakterünkhöz milyen műsorok illenek. Soha nem fordult elő, hogy olyan műsort kaptunk volna, amit eredetileg a másik akart. Én nem lennék olyan hiteles Az 50 milliós játszmában, mint

Liptai Claudia Ördög Nóra, TV2 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)

Liptai Claudia és Ördög Nóra, TV2-sajtótájékoztató (Fotó: Máté Krisztián)

Claudia, A Kocka sokkal közelebb áll hozzám. Clau óriási egyéniség, gyors és nagyon spontán, amiért nagyon irigylem. Gyorsan felismeri a helyzeteket, és mindezt olyan humorral teszi, ami miatt pótolhatatlanná válik − tette hozzá Nóra. Claudia is elárulta, hogy mit tart kollégája erősségének.


− Sokkal érdekesebbek vagyunk, ha azt hiszik, rossz viszony van köztünk. Ezért vannak velünk kapcsolatban ilyen pletykák. Nórit nagyon régóta ismerem, még a másik csatornánál volt, amikor interjút készített velünk. Kijött hozzánk, amikor még együtt éltünk a volt férjemmel. Nórit nagyra tartom, sosem utáltam. Nagyon jó abban, amit csinál. Megbízható és gyönyörű. Szépnek látom mindig, aki kimozdíthatatlan a nyugalmából. Élő műsort vezetni óriási stressz, rajta pedig ilyenkor biztonságot látok. Én spontánabb, talán érzékenyebb vagyok. Ráadásul sokkal kevesebbet bakizik, mint én − nevetett Claudia.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rózsa Gyuri: Vágyom még egy nagy szerelemre

  Rózsa Gyuri: Vágyom még egy nagy szerelemre

  Rózsa Gyuri kirobbanó formában van. A 70 éves műsorvezető rengeteg időt tölt barátaival és szeretett lányával, Csillával, a Lokálnak azonban elárulta: egy lelki társ azért hiányzik az életéből.

 • Sztárgázsik: Ők vannak a csúcson!

  Sztárgázsik: Ők vannak a csúcson!

  25 millió dollárt, azaz 6,4 milliárd forintot kapott Daniel Craig a 2019-es James Bond-filmért. Nem ő azonban az egyetlen színész, aki milliárdos sztárgázsit tehet zsebre egy-egy moziért.

 • Ezer tő új virággal szépült a belváros

  Ezer tő új virággal szépült a belváros

  A Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. által indított Városom Veszprém mozgalomhoz csatlakozva három civil szervezet: a Cserhát Társaskör, az Újtelepi Baráti Kör és a Lokálpatrióták önkéntesei ezer tő virágot ültettek el a belvárosban a VKSZ Zrt.