EUR: 308,13 Ft
CHF: 284,56 Ft
2016. október 24., hétfő
Salamon

Extra

Claudia és Nóra: Feszültség a színfalak mögött?

Liptai Claudia Ördög Nóra, TV2 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)

Liptai Claudia és Ördög Nóra, TV2-sajtótájékoztató (Fotó: Máté Krisztián)

Két gyönyörű műsorvezető, egy csatorna − amióta Ördög Nóra a TV2-höz igazolt, időről időre felröppen a pletyka, hogy a két sztár rivalizál, sőt egyenesen utálják egymást.  Claudia és Nóra azonban szemmel láthatóan nagyon jól kijött egymással a csatorna legutóbbi sajtótájékoztatóján.

− Úgy gondolom, hogy a sajtó generálta ezt a konfliktust kettőnk között − mondta lapunknak Ördög Nóra. − Pedig az az igazság, hogy akkor is jóban voltunk, amikor még nem voltunk egy csatornánál. Most, hogy egy hajóban evezünk, még szorosabb lett a kapcsolat. Nagyon jóban lettünk, de persze mindkettőnknek megvan a kialakult baráti köre, élete. Spontán nem hívom fel, hogy menjünk el kávézni, de amikor találkozunk, nemcsak a munka kerül szóba, hanem beszélünk a magánéletünkről, a gyerekekről is − teszi hozzá Nóra. A sajtótájékoztatón többek között az is kiderült, hogy Liptai Claudia a megújuló 50 milliós játszma című műsor háziasszonya lesz. Nóra a novemberben induló A Kocka című műsort vezeti majd, amely már meghódította Európát.

− Elhiszem, hogy izgalmasabb azt híresztelni, hogy rivalizálunk egymással, de a mi főnökeink pontosan tudják, hogy a karakterünkhöz milyen műsorok illenek. Soha nem fordult elő, hogy olyan műsort kaptunk volna, amit eredetileg a másik akart. Én nem lennék olyan hiteles Az 50 milliós játszmában, mint

Liptai Claudia Ördög Nóra, TV2 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)

Liptai Claudia és Ördög Nóra, TV2-sajtótájékoztató (Fotó: Máté Krisztián)

Claudia, A Kocka sokkal közelebb áll hozzám. Clau óriási egyéniség, gyors és nagyon spontán, amiért nagyon irigylem. Gyorsan felismeri a helyzeteket, és mindezt olyan humorral teszi, ami miatt pótolhatatlanná válik − tette hozzá Nóra. Claudia is elárulta, hogy mit tart kollégája erősségének.

− Sokkal érdekesebbek vagyunk, ha azt hiszik, rossz viszony van köztünk. Ezért vannak velünk kapcsolatban ilyen pletykák. Nórit nagyon régóta ismerem, még a másik csatornánál volt, amikor interjút készített velünk. Kijött hozzánk, amikor még együtt éltünk a volt férjemmel. Nórit nagyra tartom, sosem utáltam. Nagyon jó abban, amit csinál. Megbízható és gyönyörű. Szépnek látom mindig, aki kimozdíthatatlan a nyugalmából. Élő műsort vezetni óriási stressz, rajta pedig ilyenkor biztonságot látok. Én spontánabb, talán érzékenyebb vagyok. Ráadásul sokkal kevesebbet bakizik, mint én − nevetett Claudia.

Kapcsolódó Cikkek

 • 85 ezer fontért kelt el a Titanic szekrénykulcsa

  85 ezer fontért kelt el a Titanic szekrénykulcsa

  Egy szombati árverésen 85 ezer fontért (30 millió forintért) talált gazdára az 1912-ben elsüllyedt luxus óceánjáró, a Titanic egy rozsdás szekrénykulcsa a hozzá való réz bilétával együtt.

 • Sarka Kata: Csalódtam Petiben!

  Sarka Kata: Csalódtam Petiben!

  Sarka Kata óriásit csalódott férjében, Hajdú Péterben, akiben nem találta meg a hozzá illő társat, és aki szerinte olyan, mint az időjárás: az egyik napon még felé, a másik napon már másik nő felé nyit.

 • Brad Pitt nem válaszol Angelina Jolie-nak

  Brad Pitt nem válaszol Angelina Jolie-nak

  Brad Pitt nem válaszolt felesége, Angelina Jolie válókeresetére, az 52 éves színész ugyanis nem bírósági úton akar megállapodást elérni hat gyermekük felügyeleti jogáról.