EUR: 319,40 Ft
CHF: 271,75 Ft
2018. május 21., hétfő
Konstantin

Extra

Cseh Laci: Az élethez kell egy kis szerencse!

A világbajnok úszó az élet minden területén szerencsésnek mondhatja magát. Karrierje csúcsán, immár házas emberként várja a decemberi Európa-bajnokságot.

cseh laci eskuvo2 facebookCseh Laci nemrég boldogan tért haza a kazanyi világbajnokságról, ahol aranyérmet szerzett 200 méteres pillangón, ráadásul begyűjtött még egy ezüst- és bronzérmet is. Nemrég pedig oltár elé vezette szerelmét, Diát. Csodálatos hónapokat tudhat hát maga mögött és hisz abban, hogy a szerencse az ő életét is meghatározza.


− Azt gondolom, hogy egy kis szerencse mindig kell, az élet minden területén. Az uszodában például ahhoz, hogy jól jöjjön ki a célba érkezés vagy a levegővétel − mondta a Lokálnak Laci.

− Nincs konkrét kabalám, de van egy-két rituálém, amiken a versenyek előtt minden egyes alkalommal végigmegyek. Ezzel jelzem magamnak, hogy készen állok. Például leborotválom a fejem, és mindig bal oldalról, bal lábbal lépek a rajtkőre − tette hozzá a sportoló, akit persze arról is kérdeztünk, szokott-e lottózni.

− Nagymamám és anyukám szoktak. Évekkel ezelőtt, még fiatalabb koromban én is ikszeltem a szelvényt, de nem voltak konkrét számaim − mosolygott Laci, aki a tengerparton piheni ki feleségével az év fáradalmait, utána azonban újra folytatja a felkészülést.

− Decemberben rövid pályás Európa-bajnokság lesz, szóval hamarosan újra az uszodában leszek. Szeretnék minél csillogóbb érmet, azért pedig keményen dolgozni kell!

Kazany, 2015. augusztus 4. Cseh László a 200 méteres pillangóúszás előfutamában a kazanyi vizes világbajnokságon 2015. augusztus 4-én. A magyar úszó a legjobb idővel jutott az elődöntőbe. MTI Fotó: Kovács Anikó

Kazany, 2015. augusztus 4.
Cseh László a 200 méteres pillangóúszás előfutamában a kazanyi vizes világbajnokságon 2015. augusztus 4-én. A magyar úszó a legjobb idővel jutott az elődöntőbe.
(MTI-fotó: Kovács Anikó)

Kapcsolódó Cikkek