EUR: 308,22 Ft
CHF: 284,90 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Extra

Cseh Laci: Az élethez kell egy kis szerencse!

A világbajnok úszó az élet minden területén szerencsésnek mondhatja magát. Karrierje csúcsán, immár házas emberként várja a decemberi Európa-bajnokságot.

cseh laci eskuvo2 facebookCseh Laci nemrég boldogan tért haza a kazanyi világbajnokságról, ahol aranyérmet szerzett 200 méteres pillangón, ráadásul begyűjtött még egy ezüst- és bronzérmet is. Nemrég pedig oltár elé vezette szerelmét, Diát. Csodálatos hónapokat tudhat hát maga mögött és hisz abban, hogy a szerencse az ő életét is meghatározza.

− Azt gondolom, hogy egy kis szerencse mindig kell, az élet minden területén. Az uszodában például ahhoz, hogy jól jöjjön ki a célba érkezés vagy a levegővétel − mondta a Lokálnak Laci.

− Nincs konkrét kabalám, de van egy-két rituálém, amiken a versenyek előtt minden egyes alkalommal végigmegyek. Ezzel jelzem magamnak, hogy készen állok. Például leborotválom a fejem, és mindig bal oldalról, bal lábbal lépek a rajtkőre − tette hozzá a sportoló, akit persze arról is kérdeztünk, szokott-e lottózni.

− Nagymamám és anyukám szoktak. Évekkel ezelőtt, még fiatalabb koromban én is ikszeltem a szelvényt, de nem voltak konkrét számaim − mosolygott Laci, aki a tengerparton piheni ki feleségével az év fáradalmait, utána azonban újra folytatja a felkészülést.

− Decemberben rövid pályás Európa-bajnokság lesz, szóval hamarosan újra az uszodában leszek. Szeretnék minél csillogóbb érmet, azért pedig keményen dolgozni kell!

Kazany, 2015. augusztus 4. Cseh László a 200 méteres pillangóúszás előfutamában a kazanyi vizes világbajnokságon 2015. augusztus 4-én. A magyar úszó a legjobb idővel jutott az elődöntőbe. MTI Fotó: Kovács Anikó

Kazany, 2015. augusztus 4.
Cseh László a 200 méteres pillangóúszás előfutamában a kazanyi vizes világbajnokságon 2015. augusztus 4-én. A magyar úszó a legjobb idővel jutott az elődöntőbe.
(MTI-fotó: Kovács Anikó)

Kapcsolódó Cikkek

  • Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    57 éves korában elhunyt a 80-as évek bálványa. Pete Burns halálát szívleállás okozta – jelentette be az énekes menedzsere.

  • Rubint Réka hajléktalanon segít

    Rubint Réka hajléktalanon segít

    Rubint Réka szárnyai alá vett egy szentendrei hajléktalant, Józsi bácsit, akit egy szállodába is elvitt tisztálkodni, fodrászhoz kísérte, márkás melegítőt vett neki, és az is megígérte, hogy felkutatja tíz éve nem látott édesanyját.